Followers

Thursday, March 24, 2011

Faker!!


Cakkk,
mud suke ria di petang hari...
meh sini,abg ade storyy panas.dan tinge aku yg kembang semakin menjadi kembang dan kembang!!!
Baru jew nak lelapkan mata,tetibe Cik Alea membe fb aku,bagi tahu yang aku telah di Fake!!
sonok kan,kene fake cam artis dah aku.....

Nak cakp muke aku ni nsem xde la sangat,alalala mat pakistan ade ler,bak kata gosip2.
ishhh malz jew nak layan semua ni,nseb baik yg fake ni gune gambau aku zaman biler ntah,zaman aku belum cun lagi...

cube try aku gune gambar monyet,ade orang nak fake tak???
tepuk dada tanya nak makan ape...


"faker"JEBAT KEPARAT 
Ni Fake tu,kononye jebat,,,aku ni hang tuah,meh fight2 sama aku,giler punye orang
naseb baik aku tak boleh add orang,erkkkk boringgggg~~

dah berapa orang dah kene fake yang Aku tengok,mereka2 ni tak ade didikan sivik ke nak fake2??
tak ade duit nak beli pencuci muka??,aku tahu la muka aku licin~"edit"
die malu agaknya muke ade jerawat batu,xpe la..lepas dah bersih muka tu,kasi tukar profile picture tu ok

pic aku tu xcun jangan guna buat profile picture haram~

ye udah ye malz saya mau layan itu orang.
bye2~~~

Sunday, March 20, 2011

Tekanan Jiwa


Salam~~
Maaf la kawan2 entri kali ni panjang lebar sedikit,tapi simple,orang yang kuat iman jew yang boleh bace sampai habis..gitu la nampaknye


Cepat sungguh masa berlalu,cam tak caye jew,sok dah hari isnin
sudah kene gi sekolah,gi sekolah dok kat cafe huhahuha...memekak jew kan,
aku la manusia tersebut yang suke gelak kuat2, biase la dah besar panjang kan,perangai pon dah berubah,nak dibanding kan dengan
dulu2 punye kisah,..

lupekan kisah lama ke kisah baru,meh sini,aku nak morry semenjak 3 menjak ni kan
aku rase pala otak aku ni,cam ade yang tak kene,bukan Fb jew yang ade problem
otak aku pon serupa ohhh~ jemmmmm.....
gigi pon sakit,sudah berlobang nak kene tampal simen buat rumah punye,
boleh amik Mc jumpe sama doc cun2~

Minggu ni aku dapat banyak keje nak kene buat,Lukisan Persembahan,Lukisan Kerja,Report Pratical,masalah rumah berescalator,nak beli susu anak lagi cam2 la nak pikir,maklum la umur dah 20 tahun
sudah tua kata kan"still gak perangai cam budak2"benci2 bila la nak berubah.

harap2 semua keje aku boleh siap hari ni!!! kalau tak siap,aku siap2 masuk hospital gila
lagi bagus dok sana aman sikit...

tips2 yang berguna: kalau nak buat ape2 agsment ke jangan sesekali on9 FB,nnt jadi cam aku,buat report dalam FB...semua keje tak jadi,jangan salah kan Fb yang mengandung,ujung pangkal diri kita cewahhh salahkan diri kita yang mengandung,
pandai aku bermain kata2....

TENSION!!!

Nak citer sikit gambar dekat atas tu,ala ala,bapak ilang anak punye muke
borinngggg~~

tak ade semangat lagi :(

Thursday, March 17, 2011

Thanks Shadafie Omar Dan Amir Naufal NA

                                                                                       
Mengedik jap sama pic aku ni,sebenarnya aku nk ucapkan trima kaseh kepada shadafie omar sama 
Amir Naufal NA,tahu sebb ape?

ok picture dekat atas tu,aku memang impikan,sejak berkurun lama lagi,jadi
semalam,Amir Naufal dengan merela hati shoot aku,pada malam2 buta,sampai aku berpeluh2
terkinje2,masa nak shoot..

akhirnye~
Hasil paling aku suke tak tidur malam aku"like 100000xxx"
thanks Amir!!

Dan Shadafie Omar A.K.A Fie,telah 



Dan kesokan hari aku balik2 dari kolej,Fie Omar telah merajinkan diri untuk
edit gambar aku yang ala ala ustaz menjadi ke era an,an,an...
taaaadaaaa..!!


Ni la hasil fie omar,Thanks Fie
terharu kot.....

Sunday, March 13, 2011

Hari Ahad Tadi

Salam semua reader!! hari ni mmg tak plan pon nak kuar,jadi pagi2 buta si Acha Mahfar Mcj
nak ajak Lepak2 sama Faradila N Arep,Last2 Fara tak pat join,ade masalah problem,Arep,Dimaklumkn Malu la konon....:)

Jadi Aku,Acha Sama Leader Amir Naufal  NA je yang Ado!!


Yeahh  kite orang Gi tengok wayang citer Unknown,sebenarnya aku pon tak tahu pasal movie ni
trailer pon tak tgk,main bedal jew la kan,lepas dah tengok citer ni,aku sangat berpuas hati,5 Star aku bagi,cewahhh..


Ada je kan Gambau aku,well ade aku kesoh belog aku, gambar aku...



Model si Acha Mahfar,tak sah kalau kuar tak shoot


Hamboi2 abg Amir smart,"hand bag" sponser By Acha


 Abg Wan Pinjam Acha Sat Nak shoot sama2 wink!


Nyet! nyet! aku sepeti monyet kelaparan pon ade..


Daku nikah kan ko Dengan Fiq Fikri dengan mAs kahwin 10dolar tunai
jap2 amir sombong,orang nak nikah sama die buat muka jiban die~


Saya budak baik,dan saya tak suka membuli..


Pose dengan tiket wayang,agak mengedik sekejap~


Sempat lagi kot,main dengan cermin kereta orang,skodeng2 la mane la thu dapat snap tuuutttt!!!
 fuhhh best la lepak2 tadi,penat pon penat...
hasil berbaloi2....

Hope pas ni keje aku tengok wayang jew la..
pon..pon....jum balik tidur!!! jumpe next N3

WASALAM.....

Saturday, March 12, 2011

Pe Kejadah Semua Ini


Adik2 tengok la ramalan kat bawah ni ,ramalan kasih syg bagai la ape la kejadah bende haram ni.
Dah la 95% betul ade kena sama aku,pastu hias dengan bunga ros bagai,bunga pon hidup segan mati tak mau,malu aku malu..


dah la sifat terpuji aku ada dalam tu..ish
Yang paling aku suke “sangat pemalu,untuk meluahkan isi hati”mmg kene sama aku.susah mau bilang,mesti ade yang tak percaya,aku sorang yang pemalu auwww....

Gambau Tiada Motif

Bulan  1,5,10,dan 12 adalah pasangan aidil aku,sapa yang lahir bulan tersebut sila tampil ke depan
Nak jugak tengok calon2 aku...miawww~

Nak kata kan semua ramalan tu mmg sama la dengan perangai aku,kadang2 bende cam ni kita tak boleh percaya sangat
Tapi kadang2 kita terpaksa percaya...

aku suke la benda jadah ni
bace semula...Repeat Plzz

sudah la saya mau membuta,mata ni nak terbarai dibuatnya
salam satu malaysia~


Monday, March 7, 2011

Auuucakkk Header Adik Manis


Memperkenalkan Header Baru Aku,Selepas aku diberanakkan pada 4hb3 kemarin
Azam baru,nak buat header cun2,agaknye la

Daripada tidur baik aku buat header, bagi warna sikit kat blog

 Sebenarnye... 
Buat header ni aku belajar sendiri,xde gi tosyen 
aku main godek2 jew
dan lihat hasilnye,tak berapa nak menarik!!

Next time aku cuba buat yang lebih cun,sampai korang melelei.
ok chaw lu..

Sunday, March 6, 2011

Cuci Mata Dikira Buaya Darat Ke??



Salam semua reader,
hari ahad yang penuh dengan keceriaan,ada yang gembiraada yang bekerja,burung2 yang berkicauan..STOP ni gara2 tengok movie Hantu Kak Limah Come Back Home,sampai terikut2 la plak watak si usop tu..
Sekarang aku tak mau citer pasal si usop tu ye,Lari plak tema aku hari ni,sebenarnye aku nak citer pasal lelaki buaya darat..
Aku ke buaya tu??

Aku dekat rumah dah siap2 pakai costume buaya tembaga,semangat lagi nak buat entri ni..
Kenapa nak gelarkan aku buaya darat?padahal aku tak tahu ape maksud buaya darat,
Jadinye aku bukan dalam keteogeri tu la
Jap2 sape yang gelar aku buaya darat??aku kew??
meh sini dekat2 aku bagi tahu,aku
sebenarnye suke cuci2 mata jew,kalau aku cuci mata tu jangan la pikir aku ni gatal,aku
suke2 jew “cewahhhh ayat nak manis ni”
Kalau ade yang suke pikir bukan2 pasal aku,terpaksa la aku cuci kaki aku ni dengan clorin!! Tak paham lagi,kalau secara kasarnye
“Makan kaki aku ni yang telah disalut dengan kemanisan stokin 6ringgit”

Gadis2 lihat la mata ku yang bersinar ni,saya bukan buaya darat,atau buaya ape2 pun,saya bukan mat lubok!! Kesian ni la saya


Friday, March 4, 2011

Happy Birthday To Me

Otw edit header~
50%siap
Happy birthday to me,Happy birthday to me
Happy birthday to me

Sekejap jew mase berlalu,hari ni 04.03.2011 hri jumaat yang sungguh fresh
umur aku genap 20 tahun,tua dah aku...
 aku tak tua umur yang buat aku jadi tua.hope tahun ni aku buat banyak perubahan
dalam hidup..

Tak tahu la pikiran aku ni boleh bertukar jadi seorang yang matang ke tidak
kalau xde banyak perubahan,sikit pon jadi la...

janji muka aku tak berkeduk seribu
wink! wink!

Aku ingin kan Hadiah seperti telur dan tepung
malangnye kawan2 aku tak sanggup nak bagi hadiah cam tu...
bertuahnye hidup ni

Happy Birthday To Me!!!


Tuesday, March 1, 2011

Sepanjang Perjalanan

Akummm....
hari ni abg fiq nk kongsi perjalanan dan percutian 2hari 1malam di perak pada hari jumaat yang lepas
abg..abg.abg.."erkk"sebenarnya pergi ke perak tu ade tugasan dari pensyarah,iaitu membuat kajian rumah terukur
di Teluk Intan,Perak dan kita orang kene la ukur rumah kutai di perak,yang telah siap dibina,bertahun2
seremmmm~

 kita orang dibahagi kepada 3kumpulan dan aku
disumbatkn dalam group Sufian,Salma Dali,kak Ogy,Ana Zuliana,Khanafie,Afiq,Fahmy JB,Pn Intan dan Anges Monica yang tak dapat hadir.

sekarang kita enjoy dengan gambau2 kat bawah ni kalau nak dikotkan beribu2,
masukan sikit jew dalm entri ni,nnt bayk sangat serabut plak kan2.




Perjalan ke Teluk Intan Perak,sangat penat,walaupun aku bukanye drive
senyum!!


Selagi Ade waktu kite shoping2 di pulau pangkor ya bedah beduhhh
tengok muka masing2 semua muka penat,kalau nak di ikut kn budak bju cyan tu nsem
Gred A kot maklumla penat~


Group aku,dari kiri Fahmy,Kak Ogy,Intan,Ana Zuliana,Afiq,Salma Dali,Khanafie,Dan Sufian...


Nampak tak??bukan orang2 tu..rumah belakang tu, rumah tu la yg kite orang kene ukur"rumah kutai",tengok pon dah tahu mesti rumah ni ade penunggu,group lain semua dapat rumah dalam kawasan muzium,kita orang dapat luar dari muzium,siap dihiasi dengan semak samun kat belakang tu...tak tengok dalam lagi,habuk tebal 10inci,almaklumla rumah dah lama...


Hand Up!!


yupppp..
orang suruh ukur rumah,kite orang sebok snap gambr pe jadah ini semua"xde motif"


Hamboi sempat lagi



masa ni tak silap aku kene buat keje,dorang semua sedap jew snap2 gambau,
aku pon ape lagi dengan sempantas kilat terjah dorang,kerja tinggal kan...
biar la rahsia~


Auuucakkk....




notyyy!!


Selepas kepenatan bekerja,"buat kerja kew"??


kalau sekali pandang,mcm dekat sawah padi pon ade ..




kita orang jumpa kawan baruuu...


kawan baruuu lagi~


ni pon kawan baru...
sian tikus ni jatuh kot dri pada atas,aku tengok die terjoget2 agaknye kaki die lumpur...
bukan salah aku, salah kan spe yang tolak die...


Aku dah macam ular daun pon ade,hijau jew...


Makan2 pastu gerak balik yahooo...


Kelis Castel mmg best,banyak hantu!!




Berdua dengan mu pasti lebih baik cewaaahhh....


Rugi aku xbawak baju yg catik2 kalau tak aku dah meronggeng2 nak shoot


END....


tetibe jew kn......
Bye2


Jumpe Next Entri :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...