Followers

Thursday, June 30, 2011

Sex Bebas




hye malm jumaat ni entry pendek jew..
ade story sedih sikit,sediakan tisu tandas nk lap air mata yang jatuh

"tetibe"Ujian
bukan aku jew yang telah lalui ujian2 yang datang
ade yang lagi teruk dari aku..terima ujian dari allah

Part 1

hidup aku dari dulu selalu lalui pelbagai masalah yang datang
dan aku jenis yang pikiran negatif
susah untuk berubah pikiran aku ni,apa yang aku lalui 
selalu aku berpikir panjang,terperap dalam bilik,layan perasaan

Part 2

kadang2 layan lagu isyallah meleleh hingus aku
dan aku suke layan perasaan
ssh nak kawal!!

Part 3

sekarang xde sape yang boleh paham perasaan aku!!!

Part 4

Serius aku cakap aku ni pemalu,nak berhadapan dengan orang rase tak yakin jew
caya tak??mesti ade yang tak caye

Part 5

aku nak keje pun nak ade kwan
sbb aku nak ade teman yakin kan aku!!!

Part 6

lagi satu semua orang boleh menilai dari luaran
dalaman tak sama sekali...


Xpe la,ni semua ujian dari allah kat aku.....

itu saja surat cinta dari saya Lelaki Geek
Sob sob ~

Monday, June 27, 2011

Toturial Strawberry Cokelat cerit~





hye malam ni abg baru sempat nak mengajar adik2 makcik kat umah tu 
cara2 nk buat strawberry cokelat...
ikut step2 kat bawah ni ye..abg yg buat sendiri
ko mampu??




Step 1 : Beli strawberry kat mydin atau bagi yang mampu gi Je CHingland

Step 2 : Beli cokelat Masak Rm5

Step 3 : Pastu balik rumah tido kejap"cari ilham"

Step 4 : Pergi dapur sediakan bahan2 tadi

Step 5 : Masakan cokelat yang kite beli tadi"biarkan sampai cair"

Step 6 : Keluarkan strawberry dari peti sejuk "letak dlam pinggan Vantage"

Step 7 : Taburkan cairan cokelat tadi ke atas straberry td

Step 8 :Hidang kepada keluarga"atau sapa2 pun"

Step 9 : Kalau selera boleh makan~


Sunday, June 26, 2011

Saya Di Oversea "CH"





Hye reader 
baru mlm ni dapt update,sangat la penat
baru sampai dari oversea~"CH"Cameron Highlands

hari ni nak kongsi gambar jew boleh??harap2 suke la kan
tahu mesti ade yang yang tak suke..
xpe janji aku suke kn..
Jalan2 sama family sangat best!!
.
.
.


bajet comel la konon....


 Baju Hitam Akak aku,no 2 angah,mak aku baju pink tu menyerlah gitu..
ko ade??


 yeahhh my hero..
apak aku En Ahmad,nsem kan..die la baka terbaik dari ladang



Yang depan tu akak aku no 1 along,kami mahu tolong
yeahh npk cam nk kaut semua strawberry


yes yg laki tu abg ipar aku no 1..
yg bertenggek kat ast bahu die tu ank 1st kaira





Awek cokelat mix pink yang aku idam2 selama ini..
3 kali beli tak muak2..balik umah berak2..padan muka ko 




Kanank2 sudah kembali!!


nak buah si Akim


irfan ank buah pertama :)



 Abg aku yang dokong budak tu...cer teka yang mane???
die sebagai baby sitter,daus nama die~


 Wahhh ni pun ade,
bapak gorila..amir naufal NA


 Baju belang2 tu twin si amir naufal....:)
tu abg ipar aku yg ke2,iras2 amir la jugak...




Sory buat korang tergugat iman tengok perut aku tu...sory sangat2
.
.
.

mase nak balik singgah makan satay kat gombak,dekat2 umah akak aku jew..







Friday, June 24, 2011

Kritikan Pedas






Location: TS
Tema: kek pelangi


Aku pelu dinilai harap2 ade orang yang boleh menilai gambar aku ni
dan muka aku ni...

aku nk kepastian!!
bukan nk bajet hot kew ape,jangan salah anggap

aku post2 gambar aku kat wall,sbb nk penilaian
ade kew gbr aku semua ok kew tak...

skung nilai la,dri luaran aku..
sebb kalau nk nilai kat dlm,aku nk kene tanggalkan baju kn...
seksi gitu...
xpayah2




Sekian 

Thursday, June 23, 2011

Ketika Ku Dimanja




Asalamualaikum...
Hari ni aku akan menjadi semakin biol..disebab kn,ketiadaan internet kat umah..kene la gi cc yg berbayar
Hari ni entri pendek sikit,
Ketika aku masa kecik
Nak tahu.....
sroll kew bawah untuk tengok Gambar aku masa kecik.
comel kn..


PERHATIAN!!
untuk wanita yang berumur 17 tahun ke atas
bimbingan pakwe anda sangat la perlu 17xs





 
Im Yours!!

Sudah merepek kan,sebenarnye ni la kejadah aku buat kat Kl..
Nk kuar malaz la plak...

Wednesday, June 22, 2011

Orang Hot Kata Kan....$$



mali mali mali mali sini...
abg ade jual baju,jual kain tudung ala2 m daud kilau pun ad
mai2 beli,sape tak beli sannad la rugi..

sudah tu sudah..
hari ni aku mau promote sikit,baju raya sama kain tudung raya,bukan tudung saji 
kalau nk ade jew....

Talent: Faradiella Atieqah Mokhtar (Fanpage)
Tema: Muslimah dan ape2 aje...
Photographer: Amir Naufal NA
Lokasi: Rumah penghulu md Natar  (moyang Si Fara) Merlimau
Ditaja: Butik Busana Mimie

Make up untuk pengantin: Rm 250
Make up untuk model :Rm 200

jika ada tempahan boleh la hubungi
.
.
.
Make up: Nomie jalil (Produk Make up Stage)
No tel:012-6623684

Baju Pink: Rm 629
Kain Tudung Biru: Rm 89

Baju Hitam: Rm 219
Tudung Hijau: Rm 89

Jika adik2 akak2 yang berminat dengan baju dekat atas ni
boleh la report dekat Facebook Butik Busana Mimie
sila la buat tempahan,sebelum raya tiba
.
.
.
.
Santapan Rohani











Vid xpat nak masukan,sodehhhh
nnt abg masuk kan ok....

Sunday, June 19, 2011

Header Edisi Jun





Header edisi Jun dah mcm majalah ler plak kan,xpe kite buat kelainan sikit
ingat majalah jew boleh..

hari ni aku nk try buat entry pasal header edisi jun sampai bila2..isyallahh kalau aku free aku buat
header edisi july ke ogos dan sebagainye"ayat cam haram"
edisi raya ke,raya kn dah nk dekat..

sapa yang baca entry ni,nnt raya tukar header design header tu 
tepekan ketupat ke.rendang ke...ape2 jela
asalkn ko raya

header ni atas pilihan aku sendiri,
just terpikat



Blog jejaka berjangut,sebelum aku add die ni aku ade terjah blog die,mase tu ak tak follow lagi
aku just like fanpage die jew huhuh,tapi aku suke tgk header blog die
cun saja...



tarakucah2..ni die adik manis,aku add jugak die kalau tak silap dekat fb
sbb ape aku add??sbb dp die tu mase aku add gune pic kat ats tu,,yg bertudung
cun giler..ahhahah



Ahmad Fauzi Aryaan A.k.A babah
rindu sama berliau,kalau dulu2...selalu borak2
skung semua dah berubah......"ayat pasrah"


Sekian saja entry kali ni,Header july akan tiba isyallah..

Tuesday, June 14, 2011

Blog Wanita Bertudung Pilihan




hye salam reader 
hari ni entry berlainan sedikit,abg fiqqie
nak buat entry blog lelaki kacak,blog wanita bertudung,blog header menarik,..
dan lain2 lagi...."ayat skema"


setelah aku merayap2,aku telah dicuri perhatian oleh Love Bunga Querida
kenal tak???tak kan tak kenal,gadis bertudung ni banyak dah buat vid toturial
cam2 cara pakai make up,cara jadi kan mata besar,toturial pakai tudung cam2 lagi la,kalau nk tgk vid berliau click YOU TUBE 

"kanak2 1 hingga 3 tahun jangan mandai2 nak tgok..
takut fobia,mata akak munge ni besar...:P
ni blog berliau Love Bunga Querida 1

Biodata berliau,lagi satu kan aku berkenan dengan biodata berliau,sangat unik
dan lawak.. 


Nama: parIs hIltOn(bukan nama sebenar)
Umur: 2 taOn mehh
Jantina: shemale

Alamat: 0, tepi kubo cina mati kangkang, Jalan yang benar lagi benar, Teletubies, BUMI. 

Hobi: raba-raba, kentOt, kire mulu ketiak kawan
Tarikh lahir: esok
Tempat lahir: lam troli ECONSAVE
Bangsa: pari2 cacat kepak
Status: bujang anak 11 laki 4
Nama bapa: bapa kandung
Nama ibu: ibu kandung
Rakan karib: Al-Quran dan hadis
Rakan yang dibenci: rakan-rakan
No.tel (rumah): nombor genap
No.tel (h/p): nombor ekor
Pekerjaan: jual togeh
Jawatan: bOSS genting highland
E-mail: kakikudibibirmu@awwaww.com.sedap
Makanan kegemaran: rahsia
Minuman kegemaran: rahsia
Buku kegemaran: rumusan
Kenangan manis: makan manisan
Kenangan pahit: tolak kawan lam longkang
Nama sekolah: sekolah memandu "SELAMAT KE MEMANDU?"
Taraf pendidikan: atas pokok
Cita-cita: guard umah menteri
Impian: dapat buat teh tarek
Warna kegemaran: wane apa ko nak?
Rancangan tv kegemaran: yang ade seksi-seksi je
Artis kegemaran: artis yang minat aku
Idola: LOVE BUNGA QUERIDA
 
panjang sudah biodata munge ni kan...
setakat ni jew abg mau kongsi...lepas ni pikir2 balik nak buat lelaki bertudung terbaik
sapa berani tampil kehadapan...

wassalamm......


Sunday, June 12, 2011

Irine Nadia Marcello dah kahwin kah???




sebelum itu aku nak promote sikit,
jangan lupa click like Gambar irine kat atas ni

Taniah Irine Nadia Marcello telah bertunang 
pada hari ahad 12.06.2011
semoga bahagia ok!!!..

Kahwin jangan lupe ajak pokcik ni,pasti pokcik datang
kalau boleh nak jew bagi irine anugerah wanita bertudung..
terbaik!!!."bodek sikit"





dan janga lupa like fanpage aku ni ahhhh just click

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...