Followers

Sunday, October 30, 2011

Blogger Acha Mahfar Dan Faradiela Beraksi Di Tepi Pantai 18XL




Blogger Acha Mahfar Dan Model hot Faradiela beraksi di tepi pantai yang sangat indah

Apakah ini??

Nantikan Next Entry...

Konon2 Buat Tekejut la nnt,untuk entry akan datang katakan....

Friday, October 28, 2011

Mulut Puaka Dan Mulut Longkang Yang Berbau Busuk!!



Salam!! hye reader
 selamat hari jumaat dan selamat hari raya deepavali.

hari ni aku nak berkongsi sikit story morry ni jum layan...

ada tak, yang pernah lalui saat2 kita dihina dan orang mengata kita
di belakang tabir...???
.
.
.

yang aku mampu diam je la..
tak akan aku nak tutup mulut orang tu dengan stokin busuk aku??

kalau kita diam,lagi la orang mengata dan hina kita lagi kan..?

tak apa,selagi dorang mampu dorang buat la kejaan cam tu..
mulut longkang + mulot puaka.

aku pasrah je la apa yang berlaku ni semua dugaan,biasa la tu
adat hidup dekat dunia ni,macam2 perangai manusia kita boleh nampak..

jadi
aku tak kacau orang,orang jangan kacau aku..
aku best duduk diam macam ayam bertelur,ada plak yang kacau pui....

Wednesday, October 26, 2011

Jangan Ingat Lelaki Je Gatal



salam reader,selamat hari raya deepavali dan selamat bercuti.

hari ni entry berbeza dari entry2 yang lain,ada sedikit lucah,sikit je tak banyak...
apa yang aku nak kongsi kan adalah benar ok!!

jangan ingat lelaki je gatal!!?
ok fine orang perempuan selalu kata lelaki gatal, lelaki ni suka cuci mata,lelaki ni buaya darat
dan sebagainya...

kalau perempuan gatal?kita nak label kan dorang sebagai apa??



time2 kolej ada jugak,kawan perempuan aku suka cuci mata,mungkin
sudah biasa dengan tabiat tu.sekadar hobi...

aku tak tahu berapa ramai lagi wanita malaysia dekat luar sana macam Video ka atas ni,
ok senang cerita lelaki dan perempuan sama saja,...
"hanya segelintir sahaja"

Full stopp !!
habis esok lusa aku keluar jalan,wanita2 serang aku sama peyampu....
atau pun parang...


jadi aku tak berpihak mana2 orang pun,sebab kita serupa cehhh...

Tuesday, October 25, 2011

Anuar Zain Thanks A Lot!!!





Hye reader,ada baik ini hari?hope baik baik saja ye..
saya sayang korang...


pertama2 kali nye saya nak ucapkan terima kasih kepada anuar zain kerana sudi 
nyanyi kan aku lagu kau Bunga Cintaku ni,sangat best


lagu ni paling susah aku nak cari,sebab tajuk dia pun aku tak tahu,
yang aku tahu,dengar je dekat radio tempoh hari.


Semangat lagi aku pi cari lagu ni,akhir nya mendapat hidayah
dari akak dalam ofis aku yeahhhh!!!! dia pun minat anuar zain agaknya..


ok2 jum kita layan lagu Kau bunga Cintaku...


Jum Berdansa....

Monday, October 24, 2011

PlayBoy Vs PlayGirl


Playboy Vs PlayGirl 

Ok fine aku tak tahu nak letak tajuk ape untuk entry ni...
oleh kerana aku dan kwn aku je ni"girl" ada dlm gambar ini,jadi aku aku nak letak tajuk playboy vs playgirl..


Sebab kalau dulu2 dekat kolej kami berdua

suke cuci mata.....
so sweettt~

ok sudah sebenarnya aku nak bagi korang kenyang,dengan gambar dekat bawah ni
gambar masa jalan2 cari jodoh tempoh hari...

kalau berminat semua gambar ini copy,letak dekat destop buat idola gitu...

Shoot1
Pra tunang,perasan la tu si kwn aku ni aina...aku cakp tunang...

Shoot2
macam keluar dengan adek adekk...

Shoot3
Kemesraan terjalin,dan ikantan mesra "apakah"?

Shoot4
senyum tanda kepalsuan

Shoot5
 None
Shoot6
Pink Oik Oik Oik OIk...

betul ke aku sudah bertunang??dengan siapa??
statement berani mati!!

Sunday, October 23, 2011

Betul Ke Aku Ada Iras Macam Mustapha Kamal??





Mustapha Kamal??ayah ku??
confius....

pasal mustapha kamal pun aku boleh buat isu kan..
mana tak nya isu ni melibat kan aku taw taw..bila orang berkata wajah ku iras2
mustapha kamal..."patut"
.
.

feeling artis sekejap!!!
walaupun sudah berumur tetap mantap mustapha kamal ni...

cuba tengok wajah ku ni,tak ada iras2 artis yang lagi muda ke??
acapan,maryypan...semua pan pan...kau bagi aku ye...

tak apa la yang penting,saya bergetah gitu...
.
.
.
Ini Dia Gambar Bukti
 Mustapha kamal umur 20 tahun..

Saturday, October 22, 2011

Akhir Sebuah Cerita 3 Jejaka



Salam reader!!! 
hari ni hari last aku bercerita tentang melalui gambar
pasal 3 jejaka di Kuala Lumpur...

serius ye aku cakap kenangan ni aku tak akan dapat lupa susah senang semua bersama..
so sweet!!

setiap gambar yang aku masuk kan dalam blog  tempoh hari
banyak jalan cerita dia taw taw...

nak nangis je..cehhh ilang kejantanan aku dalam blog ni....

aku nak nak terima kasih kepada abg Syafik dan amir Naufal suami2 ku yang hampir gengster...

yang sudi teman aku di KL untuk tenangkan pikiran,dan aku happy dan terhibur
hilang semua masalah...


kenangan yang lepas kita simpan dalam hati ye adik2....


Ni la wajah abg2 kita,tersenyum lagi,ni mengambarkan kami semua happy walaupun
masing2 punya masalah...

Semua Gambar membawa seribu makna bagi aku so sweet kan...
ingat so sweettt........

Friday, October 21, 2011

3 Jejaka Berkaca Mata



Salam reader...
cepat betul masa berjalan dan hari ni hari jumaat yang banyak kenangan,tak akan aku lupakan, so sweett!!

ok2 hari ni nak kongsi sikit gambar 3 jejaka berkaca mata ni
semua ni nak tiru lelaki geek la tu...

kalau perasan sejak 2 3 menjak ni,aku asyik update pasal gambar je kan
nak tahu kenapa?
sebab gambar ni semua cantik gilak!!

makaseh abg Syafik dan Amir Naufal yang banyak menjaya kan
program amik amik gambar ni di KL tempoh hari...

Bulan Depan Saya datang KL lagi yeee!!!

Shoot1
Abg Ncem...pose yang sangat sempoi,tergoda wanita2 di luar sana..
jap jap kening cantik!!

Shoot2
Hot model kita Amir Naufal yang sudah lama dalam bidang permodelan ini,tengok gaya pose amir
macam kimora lepas bersalin,sangt cun..

Shoot3
Yang last sekali aku la,tak apa gambar aku yang bawah sekali,kita bagi peluang dekat
abg2 kita berada di atas..

Geek La Sangat Kan Semua....

Thursday, October 20, 2011

Sweet Memory Suami2 Ku Hampir Gengster



So sweet!!! bak kata amir naufal
ok mmg sweet pun kita orang bertiga cehhh....percutian yang agak lama dan banyak kenangan
selama 6hari kot.

Percutian ni disertai oleh Amir Naufal NA dan Abg kita ni yang agak kacak lagi bergaya
Syafik nama nya..

percutian kita orang ni memang best,dan menghabis kan duit serta merta

tapi sangat berbaloi2 dengan percutian ni,saya sangat happy gila2!!!
eeeekkk jap2 ni bukan pecutian,aku yang pandai2 ponteng kerja
untuk suami suami ku hampir gengster ni...

Tengok wayang,jalan jalan Shoot,Teman Si amir Shoot untuk Agsment berliau,
skodeng dekat danau kota,lepak dekat siti zubaidah,dan banyak lagi semua
di PV12

Shoot 1
Cer teka dekat mana ni??

Shoot2
 Dikatakan Mengambil BB amir naufal,jap2 tengok gaya macam aku nak ragut si 
syafik ni..

Shoot3
Pasangan Sehati berdansa

Shoot4
None...

Semua So sweeeeeeeettt!!! nak ikut kan banyak lagi gambar,nanti aku masuk kan ok
bagi puaskan nafsu mata korang cehhh...

nantikan Next entry!!

Wednesday, October 19, 2011

1st Time Bersama Tutti Frutti




nampak tak nampak tak muka aku dengan terujanya dapat makan tutti frutti mmg 
tak pernah makan,jakun sikit masa nak beli..

lepas ni rasa macam berminat nak makan lagi benda ni
walaupun amik banyak2 duit pun jalan,yang penting sedap i like!!!

Tutti Frutti ni pun aku beli dekat KL,tu pun beli bawah umah akak aku je ni
kalau dekat melaka tak ada lagi rasanya,

kalau sapa yang tahu tutti frutti dekat area2 Melaka sila hubungi saya.
nak sangat beli lagi,"jakun lagi"..

Sunday, October 16, 2011

Aku Bukan Rabun



Hye reader,salam hari sunday
boleh kira tak berapa hari aku tak update blog??bolah kan sebab baru 1hari kot..

jadi hari ni aku nak berikan sedikit pencuci mata kepada yang minat dengan gambar2
berkuasa tinggii!!!!

jangan buang masa lagi,macam banyak gambar plak aku nak letak kan
just 2gambar je aku letak untuk hari ni ye....

jangan risau next entry banyak gambar akan aku tayangkan ye...
sabar sabar sabar sabar dan sabar...

Lokasi: Pavillion Kuala Lumpur

 Shoot 1
 Baru Nampak Geek sikit...

Shoot 2
  Gaya ala2 nak ngorat awek hye adekkk nk no fon boleh??

Friday, October 14, 2011

Aksi Budak Kecik Yang Terlampau



Ahhhhh best tak tajuk entry aku hari ni,??mesti gamai suke kan kan kan dengan tajuk Aksi
“Budak kecik “terlapau.

baru rasa ni muda dan comel kalau letak tajuk budak kecik
walaupun wajah ku tua umur masih 20tahun ok..

jadi hari ini hari jumaat kan?hari yang mulia ni ayat kita kena la sopan santun dan ayu yeee
kali ni ayat aku lebih kesopanan sikit.

Ada sedikit perkongsian gambar adekk comel ni.diambil kira2 minggu ni jugak
Lokasi taman seribu bunga,
jap2 tambah sikit “yang banyak nyamuk”sekian....

Gambar tak boleh menipu dan jangan tertipu dengan aksi2 lucah saya dekat bawah ni
Saksi kan tayangan perdana dari blog lelaki geek


Gambar ni di tuju khas untuk ibu ibu yang ada cancer
Senamkan diri ok,toturial ringkas ni..


Ini plak alalala comel gitu macam kucing parsi,ko mampu

Ingat girl2 je boleh boboi2 pun bolehh....




Abaikan jerawat di muka ku,lupe nk pakai makeup..

Ni pose abg kurang hebat sikit.


Ok gambar ni yang last,apa pendapat anda??pendapat bukan aku nk korang
Hentam aku ye WARNING!!...

Wednesday, October 12, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA



hye reader...
sudah tiba seru aku masuk contest Daniel Adie ni,dah lama sangat aku tunggu


jadi aku nak sokong la contest ni,agar jaya dengan cemerlang
dan terbilang...


contest mengenai senyuman palsu dan senyuman ikhlas
kalau nak join dan menang hadiah yang sangat best dan menarik boleh la 
click ---->CONTEST


Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'
(Tidak melebihi 25 patah perkataan)

Terkadang,senyuman palsu terukir apabila ketidak ikhlasan hati kita untuk melemparkan
senyuman...


dekat bawak ni ada senyuman palsu dan senyuman ikhlas,kalau pandai teka la yang mana
palsu dan ikhlas,?


ok tak yah nak pikir sangat dekat gambar tu terang2 aku sudah tulis..

nak katakan banyak gambar aku yang ada senyum, aku pun tak tahu yang mana palsu dan mana ikhlas.

jadi aku memilih gambar dekat atas ni secara cincai,hope juri berkenaan boleh la mengadili
gambar2 aku dengan senyum manis ni..

Tag 




Tuesday, October 11, 2011

Header Untuk Jejaka Biru Dan Gadis Pink




Header Buatan Khas Untuk Seorang Jejaka dan seorang Wanita Pilihan saya cehhhh
nak tahu header sapa sila scroll ke bawah..
.
.
.

Ok yang pertama jatuh kepada Daniel Adie,suka la tu aku buatkan header yang 
tak seberapa ni,bajet ciput just guna PS...

lagi satu aku ada dengar adie buat contest,jadi aku nak masuk!!!
aku kena la juara sebab aku dah buat kan ko header adie.....

mudah kan untuk menang contest Daniel Adie kan kan kan...
buat kan header sahaja untuk adie..

sebenarnya aku memang banyak masa terbuang,jadi aku ni terlalu rajin
terbuat lah header untuk si adie ni..


 .
.
.

Dan header ke2 si adekk comel molek ni Fyna Here warna pink lagi tak tahu dia suka ke tak
hope dia ni suka header aku buat..
.
.

Sunday, October 9, 2011

Siapakah Jejaka Tersebut??




wahhh aku tulis tajuk siapakah jejaka tersebut semua nak tahu kan??
asal yang comel je semua suke kan,asal muka aku yang tua ni tak laku pun sampai hati kan kan kan..

tak apa abaikan dia mmg comel..

sebenarnya mamat ni kawan kolej aku atau adek aku "nak jugak"

jadi petang td aku amir,dan aina kawan atau bekas kekasih lama cehhhh
nak tolong si Nazri ni photoshoot untuk Satu gambar untuk agensi dekat KL...

Jadi model dan perlakon,kau berani yeahhh tengok je Nazri ni badan cekeding
ingat tak ada bakat ke hapeeehhhh!!!


 Di shoot oleh aku sendiri,tengok sungguh tak berbakat tangan aku ni..

Di shoot oleh fiqri SDN BHD

jadi amir sudah ade tambah koleksi model dia,nampaknya yang lama
kini dilupakan,.sangat kejam!!

apa apa pun petang tadi sangat best amik2 gambar,walaupun aku ni sakit
dah dalam tahap gaban 24darjah,tak apa saya kuat...

dan Naz ni ada sedikit kaku tadi,dan dapat diatasi  dengan pantas ye dengan bantuan
amir naufal yang kurang hebatnye "bodek je"
.
.
.
Di shoot oleh fiqri SDN BHD

mesti ada yang nak Add Nazri ni kan??tak boleh saya tak benarkan
sangat kejam dan kejam!! sapa nak jejaka ini sila cari sendiri wink! wink!

Nak yang comel Je kan kan kan ..

Friday, October 7, 2011

Kajian Lelaki Geek Tentang Al Hijab



Yeahhhh!! Ada yang masih belum menonton Al hijab??saya sudah menonton
menonton dengan 4 orang blogger MELAKA!! saja yang lagi sorang tu ntah mana ilang

Ok yang turut serta menonton Al hijab ni Daniel Adie,Amir Naufal,Ayie Dan aku dan ade lagi
2 orang kawan yang bukan blogger,




nama dirahsiakan takut nanti ade orang sentap!!sebab yang kita orang jumpa ni artis atau DIVA...

ok kita berbalik tentang kajian saya pasal al hijab ni,mesti gamai yang ingat hijab ni tudung kan kan,mungkin ada hantu tudung bawal ke?

ok aku terangkan sikit tentang al hijab,

Al hijab ni sebenarnya perkataan arab iaitu pendinding atau tirai mata kita ni,
pendinding ni dibuat supaya kita tak  boleh nampak la benda2 ghaib.

jadi rafael ni seorang perlakon yang tak percaya tentang kewujudan hantu ni
dan dia telah ditawar berlakon dalam filem seram dan bawak watak utama lagi kan...

rafael kena dalami watak,jadi dia ni kena la ada perasaan takut dalam filem yang dia lakonkan.

rasa2nye ni hantu ke raksasa

pada suatu hati rafael dapat pertunjuk"masej"dari seorang nenek ni namanya mak hitam
nenek ni kawan kepada mak rafael,jadi nenek ni terhutang budi sama mak rafael
"apa yang dia hutang aku tak tahu la"

so sekarang rafael minta bantuan dekat mak hitam,untuk bukakan
hijab dia ni,lepas itu keseraman sudah bermula!!!!

apa akan jadi???
kena la tonton filem al hijab ni,memang best,sebelum ni tak pernah aku tengok filem hantu yang boleh buatkan kejantanan aku lebur di sebelah daniel adie!!

yang penting Daniel Adie pun penakut jugak,"siap peluk2 aku gitu,turut serta Amir Naufal yang penakut..dan
ayie relax je mcm tak ada perasaaannn..wink!

6bintang

Thursday, October 6, 2011

Header Untuk Izz Huznie Idraqie




Tadaaaa!!!!
 hye reader header milik siapakah diatas itu???
cer teka berapakah umur tuan empunye header tu cehhh!!!!

header yang aku buat ni,biasa2 je tak hebat mana sebab aku tahu
basic je gunakan Adobe PS,tu pun belajar sendiri2 je adekkk!!!
abang tak mampu~

Izz ni nak Header macam mana??
jawapan dia yang aku paling suka,buat ikut suka mudah kan kerja saya!!

header ni semalam baru siap,bertukus lumus aku buat taw taw....
mentang2 berukband aku dah meninggal ni la kejaaan aku
penyakit rajin sudah kembali!!!....

Ok la ni je mampu aku buat untuk IZZ hope
berliau dapat terima header ni dengan rela hati atau tak rela...
pasrah je la.....

Wednesday, October 5, 2011

Gambar Ini Tiada Kaitan Dengan Bulu..



Hye selamat hari rabu,yang berbahagia dan salam sejahtera kepada yang bukan islam
adakah orang bukan islam baca blog aku ?? teet!!


lupa nak bagi tahu berita baik ni,ingat tak aku masuk contest ANNAS??
aku gembira sebab tak dapat jadi juara! agak kecewa disitu
tak ada rezeki kan,tak ape la...


ini bukan kisah bulu ke apa ye,ni kisah gambar aku yang telah dishoott
pada suatu ketika dahulu,dan ketika orang nyeyak tidur


apa lagi malam2 buta,orang sedap buat air liur basi,kita sebok amik gambar 
malam2 buta,ko mampu!!


jadi aku nak tayang kan sedikit,gambar yang di Shoot itu hati
harap berpuas hati,kalau tak puas hati marah photog yang amik gambar ni cehhh

SHOOT 1

Shoot 1 aku tengah mendalami watak,alal2 cerita sembilu or sembelit!!


SHOOT 2

Shoot 2 plak,buat muka ala2 lepas berak,ko mampu..ni muka agak suci sikit

SHOOT 3

Ni muka agak ganas sikit,ganas ke??

SHOOT 4

Yang ini muka alala2 kasanova gitu...

SHOOT 5

Ada nampak ketenangan di wajah ku itu

SHOOT6


Shoot last ni buat buat muka ala2 cute gitu...asyik ganas je kan
orang suke yang cute2 je kan!!


Puas??kalau nak ikut kan banyak lagi..tapi tapi tapi
nanti aku masuk dalam FB meh singgah tengok ok!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...