Followers

Friday, April 8, 2011

Promote belog Di??



Wokey wokey wokey hari jumaat sudah tibe,sok lusa dah sekolah xpat nak update Entri selalu kan, ni la masa terakhir aku nak update...

Kepada blogger2 nak blog kite dikenali ramai tak??mesti nak kan??
Sape yang tak nak angkat kaki boleh blahhh,tandas untuk ape ye adik2??
Untuk buat cendol, pandai2....sekolah mne dulu??..sian kn sekolah tu dapat anak murid 
cm ni,,,cam ni...

Wokey ler,tandas adalah tempat kite bobot,terkucil kew..what ever ”goyang sikit kepala tu”what ever la..

cam aku masuk tandas lelaki la kan,selalu aku masuk2 ade jew orang conteng2 belakang pintu,siap bernombor telefon,call la me...i tgh sangap ni..ape2 jew la




dah xde kejaaan lain lagi nak buat,kalau betol2 nak gi jew osyen kat Melaka,berlambak bapok yg cun2...


korang xyah la susah2 letak no fon,xlaku...lain kali letak gambr baru laku
boleh buat menantu lagi..

  
pengunaan pintu tandas yang betull...



Dari pada korang letak no fon,baik korang promote belog,ade jugak faedah kn
Nnt pandai2 la design,letak bunga2 ke,labuci kew...ape2 jew la,ikut cite rase masing2

Nak tahu hasil dia??gi try ok..kat tandas awam
Aku belum try lagi..korang try ler dulu.....

Kalau belog dah pamous,call la saya....
Bye~
 wasalam,dan selamat mencuba!!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...