Followers

Monday, May 16, 2011

Lelaki Geek Masuk Remaja



Alhamdullilah blog abg Lelaki Geek sudah tak berjaya masuk belog
harap maklum..


Tajuk nak serius,sebenarnya aku mmg teringin nak tengok blog aku masuk majalah remaja
ape kan daya,blog aku tak cukup kuat lagi nak masuk dalam majalah remaja,
kalau blog aku tak dapt masuk,janji tuan die dapat masuk hero remaja,"hero la sangat"awww2

Blog yang pernah masuk dalam majalah remaja calon2nye
jangan lupe rojer2 blog mereka ni

Shara Bunga

ni jew abg kiki dapat list kan yang masuk majalah remaja,yang lain pandai2 leer cari.
bye2 doa2 kan pas ni  Blog abg lelaki Geek masuk remaja.."hebat ke"


sapa rase2 bmurah hati,kacak,cantik..comel
click iklan kat bawah ni...jangan banyak tanya,kalau nk thu click dulu baru lei thu

Create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...