Followers

Tuesday, June 7, 2011

Kaki ku kuki Movie









Movie Movie ku
 kalau yang xde tersenarai bagi thu aku
sebab dah banyak sangat tengok wayang kadang2 seminggu 3 kali pi tengok


Sonok tengok movie ekkk....
citer insidious memang serius best,ingat citer ni tak best tengok trailer cam tak best
hari ni aku terpaksa megorbankan duit Rm6 semata2 nak tengok movie ni,ternyata berbaloi2
sangat berpuas hati 4/5 bintang aku bagi....sebab movie ni berjaya buat aku terpocot2



Citer X-men pi tengok sama Ijat,Amir Naufal,Acap dan aku
citer xmen ni aku bagi 3/5 sebab citer dia agak bosan jugak banyak benau dorang membebell...


Fast Five Aku bagi 5/5 terbaik bro....kalau boleh nak jew bagi 6 bintang
sebab citer ni mmg terbaik,part yang paling aku suke,curi peti duit...



Yeahhh  kungfu panda 2,mula2 tu cam mengantuk la jugak last2..
sampai part yang menarik,tak jadi mau tidur,citer die kelakar....
aku bagi 5/5


Nur kasih plak,kisah cinta...nak bg thu,mula2 masuk mmh tidur..mengatuk sangat
sampai part tengah die dah mula best,ending die memang menarik la
aidil pun meningal mase tua,mmg cinta dorang ni kuat la..
4/5


Lu langsi Lu mati, sama jugak time mula2 aku masuk,
aku tidur dalam 5 minit pastu sambung tonton,pastu tidur 3 minit pastut sambung tengok
4/5


karak berkarak2 aku tengok...mula,memang seram,
sampai part lepas kemalangan tu,dah mula tak best
4/5 aku bagi


 Friest boleh la..
mmg tak best bagi 3/5 sudah


Scream4,sapa yang tengah bersalin,comfirm beranak terus
seram giler,...
4/5


Thor terbaik aku bagi 6/6
action die best.


Rasa2 citer ni perlu ke aku bagi bintang??
tak kot..bosan giler2



4/5


3/5


1/5



3/5

last2 aku malas nak citer..ok 
lepas ni movie ape aku nak tengok???coming soon...
muflis pokcik..+,+

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...