Followers

Sunday, June 19, 2011

Header Edisi Jun





Header edisi Jun dah mcm majalah ler plak kan,xpe kite buat kelainan sikit
ingat majalah jew boleh..

hari ni aku nk try buat entry pasal header edisi jun sampai bila2..isyallahh kalau aku free aku buat
header edisi july ke ogos dan sebagainye"ayat cam haram"
edisi raya ke,raya kn dah nk dekat..

sapa yang baca entry ni,nnt raya tukar header design header tu 
tepekan ketupat ke.rendang ke...ape2 jela
asalkn ko raya

header ni atas pilihan aku sendiri,
just terpikat



Blog jejaka berjangut,sebelum aku add die ni aku ade terjah blog die,mase tu ak tak follow lagi
aku just like fanpage die jew huhuh,tapi aku suke tgk header blog die
cun saja...



tarakucah2..ni die adik manis,aku add jugak die kalau tak silap dekat fb
sbb ape aku add??sbb dp die tu mase aku add gune pic kat ats tu,,yg bertudung
cun giler..ahhahah



Ahmad Fauzi Aryaan A.k.A babah
rindu sama berliau,kalau dulu2...selalu borak2
skung semua dah berubah......"ayat pasrah"


Sekian saja entry kali ni,Header july akan tiba isyallah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...