Followers

Monday, July 18, 2011

Header dan Footer Buatan Lelaki Geek





Salam Reader,ada baik malam ni??
kalau anda buntu,tak mud...jum saksi kan header yang telah dibuat oleh abg fiq,
 yes header ni pagi tadi siap,start mula kol 3am sampai kol 5am kalau tak silap

Fuhh mmg semangat lagi kan,kan bagus aku keje buat header jew
gaji beribu riban~

aku just buat mana yang mampu jew,aku xhebat korang!!
header aku simple2 jew tak nak serabut2,nanti pening kepala den

saya perkenal kan Tuan punya Header Acha Mahfar,dia cakp nanti suruh
kamu,kamu dan kamu follow blog acha so skung jangan lupe click Acha Mahfar dan follow berliau..



 Oh yeahhh yang footer yang bawah ni aku suke2 buat jew,kalau cantik like
kalau hodoh unlike~

yang penting saya ade kereta yang comel,sewa untuk 1tahun

Dah tengok??so sekarang sapa yang nak tempah boleh hubungi saya.cehhh
guraw2,header buat pun suke2 ikut mud

kalau tak ada mud,membuta jew la aku ni,makan
tidur makan dan tidur,ok2 kalian abg mau tamat kan entry ni...hope
suke dengan entry kali ni..

wasalam~

Hati Berulat




Selamat Pagi semua"bagi aku pagi lagi"

hari ni cerita tentang hati yang berulat yang meyimpan segala masalah aku..xkan simpan dalam perut plak kan~
.
.
lepas ni kalau aku ada masalah lagi,boleh lah simpan dalam perut lagipun perut aku
 banyak ruang kosong!!!
.
.
yup apa yang aku rasa,apa yang aku lalui,tak ada orang tahu"sbb aku tak pernah bagi thu"
ok fine!! malas bagi tahu,tak apa biar je aku simpan sampai akhir waktu.
.
.
Semuanya dah berubah,apa dia??
macam2 dah berubah sekarang dah tak cam dulu lagi!!menci2
.
.
cam mana aku nak mengatasi perasaan aku yang selalu
bedebar2,gementar atau boleh kenali nervous?? dan bukan itu je
cam2 bagai dalam hati aku ni,berlegau2~

isyalllah aku boleh atasi dengan baik
.
.
.
tak apa, ni entry sekadar seluahan je,ap yang aku luahkan pun tak tahu,sbb saya
tak ada bagi tahu masalah pun. jadi tajuk entry ini sesuai" hari2 saya makan tahu"
.
.
ok merepek sudah,adik2 aku dah nak tamat kan bicara puitis2 sedih aku ni
so kalau ada ape2 masalah jangan segan2 nak kongsi sama rakan2,korang jangan tiru aku,aku unik sikit..luar biasa dari biasa :)

ok chau chin chau~
.
.
.
.
---> tak semua yang kita impikan akan kita dapatkan??

---> Kita tak boleh puasakan hati semua orang kan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...