Followers

Saturday, August 13, 2011

Artis Pun Sudi Like Fanpage Saya,Siapakah??




Ade berita gembira untuk aku!!!
 kes lama baru aku nak update ni ,Bukan lembu aku bersalin ataupun nenek saya..
Sila lihat  gambar yang aku sedia kan itu...

lihat gambar dibawah itu siapakah artis yang menglike fanpage aku itu???


Kalau tidak jelas sila buat tumbesaran,bagi menampak kn sosok sosok artis itu
Nampak kan siapa?? 

Teruja la masa dia like page aku!!
Tapi ade yang masih belum kenal artis tersebut

Amran!!


Yela bukan nye susah nak like like like ni,awak like saya saya like awak
ikhlas ni:)

ternyata artis artis dekat malaysia tidak la sombong,kalau dia tak reply
mungkin dia ade keja

kalau tengok twitter artis memang layan peminat2
tak caya try la tegur2

Lampiran Lama!! tak tahu ACC  Shahz yang betul ke
tak!! main taram jew~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...