Followers

Wednesday, August 17, 2011

Wahh Hot Habis Header Pilihan August 2011




Senggeh kejap....atau tergoda tengok header berliau :)
dengan tua empunye blog jugak

kenapa tertiba nk update pasal gadis manis tersebut ini....??
ntah aku pun tak tahu kenapa,cam ade aura je bila tengok blog gadis manis ini  :)



cam mana boleh terjumpa blog gadis ini??pokcik gi terjah blog
Zoey td ternampak plak!!!..
tengok2 kejap macam selera je nak click terclick plak kan...

serius aku cakap jujur header dia memang cantik,dengan letak pic die yg hot habis tu
pasti ramai jejaka jejaka dekat luar sana tergoda...


Nama blog berliau Skema Itu Hot,,
cam tu aku nak letak nama blog baru buncit itu comel kene dengan badan aku..
boleh tak boleh tak...

senarnya banyak lagi blog yang ade header yg menarik,tapi tak sempat nak tinjau2
skung mase untuk koje...:)

apa2 pun selamat berpuasa,banyak lakukan kebaikan dan amal dibulan puasa
insyallah,allah akan sentiasa bantu kita...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...