Followers

Tuesday, September 20, 2011

Apabila Dada Lelaki Berbulu



Mintak Maaf sangat2 badan saya mmg tak cantik,tapi tapi
tapi....ap boleh buat dah aku kuat makn..


Apabila dada anda berbulu
wanita dikecualikan dalam ketegori dada berbulu,aku utama kan bagi kaun lalaki yang 
gagah perkasa.

tetibe nak buat entry yang ala ala 18sx
ada tak yang terpikir aku akan update entry sebegini rupa?

aku tak 18sx macam orang lain,aku sopan je...."sopan sangat"

yang penting dada saya bersih dari sebarang bulu bulu kerinting ni,
kalau aku ad bulu dada comfirm Prof Madya A. Razak Mohaideen amik aku berlakon jadi big foot
untungla sapa ada bulu dada..

 isu lelaki dadanya bersalutkan bulu bulu emas,ada perempuan suka tak?
ni la sebenarnya aku nak tanya!!!Perempuan suka tak?

Lehah anak mak jemah: Suka Like Like
Siti anak kak tipah: Tak suka Unlike

jangan tipu,suka cakap suka jangan malu2, dalam blog saya tak ada erti malu punye!!!

seksi ape badan berbulu,aku pernah baca satu artikel mengatakan kebanyakan perempuan suka lelaki yang
berbadan bulu"bukan kuih bahulu",seksi katanya..

Betul Ke?jadi mengaku cepat jangan segan sama saya..

tetibe!!
isu bulu dada semakin menjadi2 dalam entry ni,ok aku nak abis kan citer
tak nak lama2 nanti wanita2 dekat luar sana baling aku sama botol kaca
sebab tak suka ini isu!!

Dada Bebulu Seksi apa....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...