Followers

Monday, September 26, 2011

Big Bang Lagu Terbaik Di Telinga Buat Masa Ini




Walaupun lagu ni sudah lama,tak lama la jugak kan,tapi dekat telinga aku aku ni
masih baru lagi,sedap je dengar!!


Ada yang minat Big Bang?ada yang tak kenal big bang?
tipu la kalau tak kenal,sebab big bang ni antara kumpulan yang tak kurang hebat,dan pamous
kalau sebut nama kumpulan 2pm,super junior dan big bang mesti orang kenal
dorang ni kira setaraf la jugak!!


kali ni lagu kesukaan telinga aku,sapa yang tak suke sila cari lagu mak Joyah janda anak sepuluh!


lagu ni best,kalau dengar dalam kereta mesti melayang2"plak dah kan"
apa2 pun aku suke lagu ni,

macam sweet pun ada,lagu ni nk best lagi dengar waktu malam terus tak boleh tidur
Tonight!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...