Followers

Monday, October 3, 2011

Ada Apa Dengan Style Rambut Lelaki Kacak!!



Lama  sungguh tak update blog walaupun dua hari,ini hari aku nak balas dendam ke atas dua hari
aku tak update blog,sangat sadisss....



insyallahhh ada masa lebih ini hari 2 entry akan aku lancar kan
suka tak??tak suke kena suke jugak!!

Entry berkenaan dengan rambut,
ade dekat sini tak suke gaya kan rambut? ada kan "orang botak"!!

Orang botak!
orang botak dikecuali kan sebab dorang nak gaya kan rambut macam mana kan..



aku nak citer pasal gaya rambut masa kini dan sedikit moden dan ala2 P.Ramlee gitu
 yang ada rambut sila ambil perhatian!!yang tak ada rambut buat2 ade rambut..



tetibe letak gambar 3 orang kacak ni kan,yang pertama tu abg saya Shawwal,mengayakan rambut ala2 korea mix malaysia,kacak!!


kedua tu Adik Saya Fiq,mengayakan rambut ala2 tanduk kerbau..suke godok
orang..


Yang Ketiga Tu Abg saya jugak,kacak tak?zami plak mengaya kan rambutnye ala2 Kpop
sesuai dengan muke die yang??,susah betul nak sebut,ok fine yang comel!!


Kalau dapat tengok gaya rambut model yang pertama tu,agak2nye gaya apa yang dia nak 
tunjukan?


yang kedua plak gaya rambut Under cut, itu je yang aku tahu,sebab aku selalu nak gunting
rambut gaya ala2 under cut,macam Rihana...teringin sangat jadi fake dia kan..!!!


Gaya rambut yang ketiga tu,spike dolu2 aku suke buat gaya rambut macam ni
cicak jatuh atas rambut aku comfirm mati!! bukan setakat cicak,
buaya pun boleh mati...



Ok Yang ini aku paling suka,skema je kan,time sekolah2 dolu suke buat rambut macam ni
sekrang pun aku ade jugak buat rambut macam ni,lagi2 masuk ofiss kena la skema..

sekarang ni kalau boleh kita tengok,macam2 gaya rambut budak lelaki buat
ada yang terbojol,ad yang terjurai2 ada yang botak tepi la,
apa pun boleh ...

style rambut tu ikut kreativit masing2
cehh macam nak buat origami plak kan, bukan poligami ok!!

:-Rasa rasa saya sesuai style rambut macam mana??tolong bantu saya!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...