Followers

Sunday, October 9, 2011

Siapakah Jejaka Tersebut??




wahhh aku tulis tajuk siapakah jejaka tersebut semua nak tahu kan??
asal yang comel je semua suke kan,asal muka aku yang tua ni tak laku pun sampai hati kan kan kan..

tak apa abaikan dia mmg comel..

sebenarnya mamat ni kawan kolej aku atau adek aku "nak jugak"

jadi petang td aku amir,dan aina kawan atau bekas kekasih lama cehhhh
nak tolong si Nazri ni photoshoot untuk Satu gambar untuk agensi dekat KL...

Jadi model dan perlakon,kau berani yeahhh tengok je Nazri ni badan cekeding
ingat tak ada bakat ke hapeeehhhh!!!


 Di shoot oleh aku sendiri,tengok sungguh tak berbakat tangan aku ni..

Di shoot oleh fiqri SDN BHD

jadi amir sudah ade tambah koleksi model dia,nampaknya yang lama
kini dilupakan,.sangat kejam!!

apa apa pun petang tadi sangat best amik2 gambar,walaupun aku ni sakit
dah dalam tahap gaban 24darjah,tak apa saya kuat...

dan Naz ni ada sedikit kaku tadi,dan dapat diatasi  dengan pantas ye dengan bantuan
amir naufal yang kurang hebatnye "bodek je"
.
.
.
Di shoot oleh fiqri SDN BHD

mesti ada yang nak Add Nazri ni kan??tak boleh saya tak benarkan
sangat kejam dan kejam!! sapa nak jejaka ini sila cari sendiri wink! wink!

Nak yang comel Je kan kan kan ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...