Followers

Tuesday, October 11, 2011

Header Untuk Jejaka Biru Dan Gadis Pink




Header Buatan Khas Untuk Seorang Jejaka dan seorang Wanita Pilihan saya cehhhh
nak tahu header sapa sila scroll ke bawah..
.
.
.

Ok yang pertama jatuh kepada Daniel Adie,suka la tu aku buatkan header yang 
tak seberapa ni,bajet ciput just guna PS...

lagi satu aku ada dengar adie buat contest,jadi aku nak masuk!!!
aku kena la juara sebab aku dah buat kan ko header adie.....

mudah kan untuk menang contest Daniel Adie kan kan kan...
buat kan header sahaja untuk adie..

sebenarnya aku memang banyak masa terbuang,jadi aku ni terlalu rajin
terbuat lah header untuk si adie ni..


 .
.
.

Dan header ke2 si adekk comel molek ni Fyna Here warna pink lagi tak tahu dia suka ke tak
hope dia ni suka header aku buat..
.
.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...