Followers

Monday, November 14, 2011

Lelaki Suka Pink Tak??



Hye reader selamat hari isnin..
 dan ade yang agak malas ye nak pergi keje dan sekolah..
buat air liur basi saja kn!!


jangan jeles aku sudah menjadi anak dara sunti,duduk rumah makan 
dan tidur...


dan tak lupa jugak gudluck untuk form 5 yang nak menduduki SPM, buat betul2 ekk adek2.. 
tajuk entry sentap kalau dengar...
lelaki suka kan pink tak??


mesti gamai lelaki tak suka warna pink kan??, tahu sangat...
sebab apa lelaki tak suka kan pink??


1.orang akan berkata,euwwww jambu sehhh
2.macam bapok tua,suka warna pink
3.lelaki tak kena la suka2 warna pink..girl2 sangat

Shoot1

kebanyakan perempuan je yang suka akan warna pink..
dan dan dan...
jangan tak percaya fahrin ahmad suka kan warna pink,kau mampu ke..
walaupun nampak macho,pink tetap dihati fahrin ahmad


Shoot2
Shoot1 sampai shoot4 temanya adalah man barbie doll..
ala2 america next top model season 20,siap ada tema lagi 

Shoot3
Studio dan prop sponser by My Along dan lokasi PV12

Shoot4

jadi berpuas hati sama gambar man barbie doll aku??
kalau berpuas hati sila copy dan masuk dalam frame buat kenangan..

kau mampu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...