Followers

Monday, November 28, 2011

Contest Candid Time



Assalamualaikum...
Hari ni aku nak join satu contest lagi “Contest Candid Time”yang dianjurkan oleh Munah Rahimah dan sebelum ni aku ada join contest si Daniel Adie SISPA Alhamdulillah aku dapat no Satu
Ke belakang...

Dan Contest Candid Time ni aku dapat tahu dari blog si Adie tu...”adie lagi”
Walaupun tak ada orang pun sudi jemput aku untuk join.

Aku main bedal je masuk contest ni..boleh??
Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Contest Candid Time sila click Maklumat Lanjut Contest Candid Time dekat..
Bawah ni..



Dah klik??
kalau sudah mari kita tengok gambar candid yang aku pertandingkan

aku pertandingkan gambar masa dekat KL tempoh hari,time dekat bukit bintang
kalau nak tahu ape yang aku buat masa tu??aku tengah godek2 BBM,
masa tu,si amir shoot kawan lagi sorang,dan mereka abaikan saya!! Lihat wajahku seperti 60posen..


jadi aku tak tahu plak dia nk shoot aku..masa tu..
tetibe je kan..

Kawan aku cakap gambar yang dipertandingkan macam biasa2 je,
Tak apa aku serah kan semua kepada juri2 yang bertauliah..
Dan aku nak tag 2 orang blogger Pamouss Amir Naufal NA dan Zoey Zauyah
Sila join,kalau tak join gantung sampai pengsan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...