Followers

Monday, December 19, 2011

Ghost Protocol Terbaik Dari Ladang



Assalamualaikum....


pasti ramai dah menonton ghost protocol di punggung atau panggung yang berdekatan bukan?
sudah pastinye kita boleh ramal,movie ni di panggung akan full house

jadi semalam,aku baru sahaja menonton ghost protocol
nak tahu jam berapa aku pergi tengok??jam 12.45 pagi perhhhh semua orang sudah tidur masa tu..

aiyoo...

aku nak buat kajian sikit tentang ghost procol sikit,sikit je...

Perlakon utama sudah semestinye Tom Cruise,yang membawak watak yang sangat baik
dalam movie ghost protocol..

dari masa ke semasa,ada je aksi yang mendebarkan"ayat mcm harem"
ad part2 yang paling best..


 part dua orang perempuan ni bergaduh.perhhh rasa macam geram plak aku tengok!!
dan antara sorang mati secara??.....


 Part dekat Parking kereta dekat mumbai!!..lagi dasyat dorang punye parking
maju sangat,Nak tahu apa yang best part ni..jangan lupa tonton


Aksi Tom Cruise semasa memanjat bangunan dekat Dubai,dengan gunakan sarung tangan
yang boleh melekat dekat cermin...

antara yang best jugak!!..
kalau tengok mesti rasa kita yang ada dekat atass tu...

Jadi,yang tak tengok lagi,haruss pergi ok!!..
rasanya tak membazir pergi tengok ghost protocol sebab berbaloi sangat dan puas hati...

5bintang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...