Followers

Thursday, December 29, 2011

Terbaik Daripada Ladang Kuda!!...




Assalamualaikum...


Lama betul aku mendiam kan diri dalam mengupdate blog bukan?


ini semua facebook punya pasal,aku tak boleh nak shared link dekat FB erkkk!!!


naseb baik aku tak pamousss la,kalau pamouss tak payah nak susah2 shared link dekat FB 
semua dah boleh singgah blog capok ni...

jangan buang masa dengan membebel ,jadi dekat bawah ni ada beberapa gambar 
yang baru2 lagi dishoot di suatu tempat yang sangat best!!..

Nak tahu dekat mana??adalahhh....

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6


P/s Thanksssss Amir Naufal!! Yang Sudi Shoot Aku,Dan Abg Zizi jugak Thankksss walaupun Kami Kena Halau Sama Pak Guard..

Workmore Thursday II


Assalamualaikum...

Biarkan gambar menceritakan semuanye...

bukan citer bawang putih atau bawah kuning ok!..ni adalah kisah seorang jejaka yang 
berusia 20 tahun..

dituduh mempunyai anak,sampai hati kau noksss...


apa2 pun aku paling comel dalam gambar tu erkk!!!!.

Akim ni mulut dia macam mak nenek,cakap macam orang besar,
aku pulak suka sakat si Akim ni,nak bagi hati aku meriah sikit tu la aktiviti aku,main sama budak2...

dengan adanye budak2 kecik dalam rumah...meriah hidup!!

rumah anda sunyi??cepat2 la adakan anak,kalau tak aku jual si akim ni...mau?erkk


P/s Akim adalah anak saudara aku,yang berusia 3 tahun..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...