Followers

Sunday, January 29, 2012

Makan Sampai Kenyang _Soul Garden



Assalamualaikum...

haissshh lama sudah tak update blog sudah 4hari lamanya...
rindu aku leteewwww....kan!!

tempoh hari aku ada pergi makan2 dekat soul garden-Mahkota prade Melaka 

alaaa nak sambut b'day boi boi amir naufall katakan mesti la kene makan besar2
jadi yang turut serta Ijat Aben,Amir Naufal NA,Dan Aku la...

Tarikh : 26.01.2012
Masa: 2.30Pm

tak ramai yang dijemput,hanya kita2 aje.....[3orang jejaka comel]

oh yeahhh!!!

antara lauk pauk yang disedia yummm!! sodap


bersama ijat aben,sama tak?tetibe gambar ni rasa banyak persamaan 


 ijat bersama amir naufal yang comel,comel kah?tak tahu erkk


 orang bujang kalau dah masak,dapur akan jadi macam itu heee

Muka teruja nak makn ni erk!!


yeahh ini la hasil masakan orang bujang!! dah macam main masak2 la plak kan!!


Perlu cuba sodap!! aku semuanye sedap..kan kalau datang makan la apa ni aku pun
tak tahu main makan je :D


 Bersama bday boy..






p/s mai la singgah soul garden sodap wei,kenyang dan berbaloi,guna student card aje..murah murah dan murah!!




Meh tolong Like Contest Faradiela Click LIKE

Friday, January 27, 2012

Saya Penjual Kasut Wanita,Kau Mampu..



Assalamualaikum...

ahh jangan tak sangka hari ni aku nak jadi kak kiah ronggeng,ahh sebab aku selalu
beronggeng2..erkk

aku nak tolong kawan aku ni si Acha Mahfar,baru2 ni dia baru mulakan perniagaan kecil2
melalui FB aje kot..

bisnes jual kasut wanita cehhh "wanita lagi"

aku dapat dengar,acha punya jualan kasut laris,kasut cantik katakan,sapa yang tak nak beli 
bukan?

hargapun boleh tahan,erk geramm plak!barang wanita mesti murah2..

jadi tak nak buang masa membebel macam kak joyah,dekat bawah ni aku ada sertakan
beberapa jenis kasut yang dijual oleh acha mahfar,antaranye la....

selebihnye boleh tengok di page Your Shoes Paradise dan like la sekali
atas sokongan anda semua,tak kan masuk tengok aje kan....


 HEELS

Heel Height : 12-14cm / 4.27-5.51inch
Height (Waterproof) : 4cm / 1.57
Price : RM 110.00

 Heel Height : 11cm / 4.33inch
Fabric : Frosting
Price : RM 90.00


Heel Height : 12cm / 4.27inch
Fabric : Suede
Price : RM 95.00

Heel Height : 11cm / 4.33inch
Fabric : Cloth
Price : RM 85.00


Heel Height : 8cm / 3.15inch
Fabric : PU
Price : RM 74.00






BOOTS


Heel Height : 8cm / 3.15inch
Fabric : PU
Price : RM 120.00

Heel Height : 8-10cm / 3.15-3.94inch
Fabric : PU
Price : RM 110.00

Heel Height : 8cm / 3.15inch
Fabric : Frosting
Price : RM 97.00



WEDGES


Heel Height : 11cm / 4.33inch
Fabric : PU
Price : RM 82.00
Heel Height : 10cm / 3.94inch
Fabric : PU
Price : RM 98.00


Heel Height : 12cm / 4.27inch
Fabric : PU
Price : RM 84.00

Heel Height : 5cm
Fabric : Frosting + PU
Price : RM48.00

Heel Height : 1cm
Fabric : Robber Sole
Price : RM41.00

Heel Height : 1.5cm
Fabric : Frosting
Price : RM 46.00



Flat Pump Shoes



Heel Height : 1cm
Fabric : PU
Price : RM 42.00

Heel Height : 1.5cm
Fabric : Frosting
Price : RM 48.00


Size : 34-39
Fabric : PU
Price : RM 43.00



Ok Jadi beli tak?
kalau nak beli boleh PM acha Mahfar Facebook

dan sekali lagi kalau berminat nak tengok lagi banyak kasut,boleh pergi ke page...


Your Shoes Paradise

Monday, January 23, 2012

Terkenang Peristiwa Setahun Yang Lepas



Assalamualaikum..

Suprisseeee!!!....


AHhh Gambar dekat bawah ni,tiada dalam FaceBook 
hanya dalam blog aku je ada gambar ini erkk!!sah2 gambar aku kan...

jangan nk terperanjat sangat sebab gambar ni setahun yang lepas
kurus bukan?comel bukan?

 dapat bezakan aku yang dulu dan sekarang sangat ketara perbezaannye


badan ni cekeding je...
.
.
.


BAJU
pasal baju hitam tu,sampai sekarang aku pakai,tapi malang hilang la erkk
tikus makan agaknye...

SELUAR
dan seluar tu plak.
ada lagi,simpan baik2 taw kalau aku pakai comfirm mandol!!

KASUT
Kasut putih tu pun berkurun lamanye,tahun ni baru aku dapat tukar yang baru
simpatikan?


GELANG
tu gelang kesayangan aku pun dah berkepam,masih aku gunakan,berkarat2 lagi
kau mampu...erkk


p/s Diri aku tetap diri aku..

Sunday, January 22, 2012

Mudah Je Nak Jadi Kaya



Assalamualaikum...



kau nak kaya?sapa yang tak nak kaya bukan,aku ada cara mudah nak kaya
kau kene la ikut kalau nak jadi kaya...

kaya la wei kalau ikut tip aku ni..erkk

menabung,seposen 2posen 3posen masuk dalam tabung,kau bayang kan kalau dah setahun ada berapa ratus dalam tabung tu?

Photobucket

pengalaman aku la kan,dulu2 aku masa sekolah menengah,aku suka
simpan duit dalam tabung,tahan tak makan...

ada sebab aku menabung..erkk

sebab aku nak beli fon mahh..dulu beli fon guna duit sendiri....duit tabung

dah banyak kali aku menabung akhirnye aku kalah dengan godaan setan suruh aku
korek korek tabung..

korek hidung je tak yah tunggu setan hasut...



p/s sekian lama aku tak menabung,tahun ni aku mula menabung yeahh..tak tahu berapa lama boleh tahan erkk..

Saturday, January 21, 2012

Rasa Nak Kahwin Lagi..




Assalamualaikum....

Kali ni aku persembahkan semua gambar2,wedding olok2 yang dishoot oleh 
Amir Naufal NA...

nak katakan gambar memang banyak,yang aku masukan dalam entry ni sikit sahaja yee..
kalau nak tengok gambar lagi banyak,

nanti aku masuk dalam FB..

Shoot1

Shoot2


shoot 3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

Shoot11

shoot 12

shoot 13
.
.
.
.

ok pengalaman semasa shoot baju pengantin perhh terbaik!! lagi2 outdoor

ada plak orang ucap tahniah lagi,macam aku kahwin betul2 la plak kan,

kebanyakan orang dari luar malaysia la yang kecoh2 huk huk huk
mungkin dorang teruja tengok 
baju yang telah disponser oleh butik dliya ni erkk

atau pun dorang ni nak tengok aku?"perasan sekejap"erkkk erkk erkk erkk!!

dengan tanjak kulup dahi aku "gelak setan kalau tengok!! tutup aurat bak kata eddy 

.
.
.



sapa2 yang nak kahwin ke tunang ke apa2 majlis nak buat boleh PM je si amir naufal
berliau akan layan pelanggannye dengan mesra erkk

kalau ada makcik2,jiran2 yang nak kahwin cepat bagi tahu dorang..suruh PM kami cehh
promot habis2...



Pakej A (RM500)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
selected picture for face editing
burn DVD CD

PAKEJ B (RM700)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 mockup sticky album + 120 picture edit

1 16R frame picture

burn DVD CD


PAKEJ C (RM1000)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 custom album 12 x 8 

1 mockup sticky album + 120 picture edit

1 16R frame picture

Spacial get + wedding Video


Tidak termasuk Transport dan penginapan bagi luar Melaka


Untuk tempahan

Amir naufal : 0176724698

Mua: Nomie Jalil 
No Tel:0126623684
Pakaian: Butik Pengantin Dliya Anggun
Hjh.Jamaliah 
No Tel:019-6676646
Email: dliya_anggun@ymail.com
Lokasi: 18-1,Jalan PB 1A,Taman Puncak Bertam,75250 Melaka

Last sekali Wajib Ada Nama Model Pengantin



Friday, January 20, 2012

Pengacara Terlampau!




Assalamualaikum...


Ahh...Sejak 2menjak ni aku asyik cita pasal kahwin aku aje kan,jeless la tu aku kahwin!


jadi aku tak nak buang masa dan buang tenaga aku dekat cc,malam2 buta ni


aku ada sediakan satu video ntah apa2 mungkin aku nak persiapkan diri aku nak
jadi pengacara nona ke,wanita hari ini ke..erkk!!


sebenarnye aku tak pandai cakap depan camera,dan depan orang orang
yang aku kenali..

kalau nak cakap depan camera pun,siap sediakan skrip!



ini la hasil ntah apa2..


budak2 baru nak belajar katakan,dan aku nak biasakan diri bercakap depan camera 
si amir naufal yang mahal tak mahal la jugak erkk!!






P/s ada rezeki jadi pengacara nona ke erkk!!

Wednesday, January 18, 2012

Lelaki Geek & Faradiela Wedding (Model)(Video)




Assalamualaikum...



Tada Tada Tada Tada!! Suprise Suprise Lagi!!!..
semalam aku baru je masuk separuh dari gambar wedding "olok2"bersamaan tak betul..

dan hari ni plak aku nak promosi sikit,video yang telah diambil semasa
photoshoot tempoh hari,

dan hari tu aku ada masukan,promo sahaja,buat2 gimik kataakan!!!

akhirnya siap semua video yang telah di edit,dan lagi satu video ni tak full
kerana kesilapan kecil,yang tak dapat di elakan..

Harap Maaf  Erkk..


dalam video tersebut aksi2 semua adalah secara lakonan,macam orang berlakon dalam tv tu..


Pakej A (RM500)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
selected picture for face editing
burn DVD CD

PAKEJ B (RM700)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 mockup sticky album + 120 picture edit

1 16R frame picture

burn DVD CD


PAKEJ C (RM1000)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 custom album 12 x 8 
1 mockup sticky album + 120 picture edit
1 16R frame picture
Spacial get + wedding Video

Tidak termasuk Transport dan penginapan bagi luar Melaka

Untuk tempahan
Amir naufal : 0176724698

Mua: Nomie Jalil 
No Tel:0126623684
Pakaian: Butik Pengantin Dliya Anggun
Hjh.Jamaliah 
No Tel:019-6676646
Email: dliya_anggun@ymail.com
Lokasi: 18-1,Jalan PB 1A,Taman Puncak Bertam,75250 Melaka

Last sekali Wajib Ada Nama Model Pengantin

Monday, January 16, 2012

Nak Kahwin Imam Tak Datang!




Assalamualaikum...

Tada Tada Tada Tada!....
Kini Sudah tiba masa untuk aku memberi tahu perkara sebenar....

opssss!! jangan tengok gambar dulu,sebelum tu baca entry aku dulu ye!

sebenarnya aku tak kahwin pun,dan ada yang dah tahu,buat2 tak tahu la ye...erkk...
saja nak buat suprise..

aku dan fara telah ditugaskan untuk menjadi model baju pengantin baru,bukan lama ye!!...

ini semua adalah untuk  Promosi JOb Amir Naufal Photography,


Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5


Pakej A (RM500)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer
selected picture for face editing
burn DVD CD

PAKEJ B (RM700)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
1 mockup sticky album + 120 picture edit
1 16R frame picture
burn DVD CD

PAKEJ C (RM1000)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
1 custom album 12 x 8 
1 mockup sticky album + 120 picture edit
1 16R frame picture
Spacial get + wedding Video

Tidak termasuk Transport dan penginapan bagi luar Melaka

Untuk tempahan
Amir naufal : 0176724698


Mua: Nomie Jalil 
No Tel:0126623684

Pakaian: Butik Pengantin Dliya Anggun
Hjh.Jamaliah 
No Tel:019-6676646
Email: dliya_anggun@ymail.com
Lokasi: 18-1,Jalan PB 1A,Taman Puncak Bertam,75250 Melaka

Last sekali Wajib Ada Nama Model Pengantin



p/s Dan Nantikan gambar seterusnya,Wajib Tonton..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...