Followers

Wednesday, May 30, 2012

Alhamdulillah Saya Dapat Baby Boy




Assalamualaikum....

Alhamdulillah,akhirnye dapat anak saudara baru yeahh!!!raya meriah weii.....
kali ni dapat anak lelaki,boy boy ok...

dilahirkan pada 22.05.2012 hari selasa,hari yang sangat indah...

nama Qausar
nama penuh tak tahu lagi,sebab tak sempat nak tanya,erkk....


nampaknyeee.......

saya akan bertugas sebagai baby sitter la jadinyeee...."kalau rajin"

Friday, May 18, 2012

Raya Dah Dekat,Apa Lagi Borong Lerr..Part 1




Assalamualaikum....

entry ni sambungan dari entry seoul garden part2,sebab sebelum kite orang pergi makan2
kita orang ada kerja nak dibuat..

iaitu photoshoot baju di busana mimie di jusco baru melaka...

almaklum lerr raya nak dekat,abiss semua butik nak buat promotion
nak naik kan lagi bisnesss...

Shoot1

   butik tu riuh dengan kehadiran rakan2 jimba,macam ada konsert la plak kan..
gamai2...pening~


Shoot2

duta rantai dan gelang di butik busana mimie..
kau mampu!!  jantan jadi duta gelang sama rantai gurl2 erkk

Shoot3

 orang kuat,
yang sangat kuat kalau kita tengok dari gambar ni huhu......

amir naufal photography yang shoot baju untuk butik busana mimie ni.....

Shoot4

Ijat aben bersama faradiella lalalala...

Shoot5

 yeahh yang ini kak iza yang handle butik busana mimie ni...
merah kau mariah~


Shoot6

 yeahh aku bersama rara....

ni semua adalah antara contoh baju2 yang dishoot...
.
.

nak tengok baju2 lain dengan lebih banyak singgah page amir naufal

Thursday, May 17, 2012

Android Tablet Pc Rm 370 Sahaja?




Assalamualaikum...

Sapa yang tak nak Tablet Pc Android??murah plak tu...

memang ramai yang tak percaya harga tablet yang aku nak jual ni sangat murah...
function dia sama macam tablet yang ada jual dekat kedai2 sekarang....

yang special untuk tablet aku jual ni,boleh call....

boleh la korang nak call makwe ke,pakwe ke....

scandal dekat banglah ke,smua bisa di atur,dengan tablet aku jual ni....

sekarang orang nak bergaya,tak payah nak tengok jenama pun tak apa..
asalkan boleh guna sudah kan...







Google Android 2.2 operating system
7 inch screen
Support Flash 10.1
256MB DDR2, 4GB Nand Flash
Supports Phone Call (2G SIM Card)
Supports external 3G internet access via USB dongle
Specification
Operating system: Google Android 2.2 OS
: 256MB DDR3
Call Phone Function: 2G Call, GSM Card 850/900/1800/1900
CPU: VIA8650 800MHz
Storage: 4GB (FAT Disc Format)
WIFI WIRELESS NET: 802.11b/g
Display: 7 inch TFT LCD screen (800x400),2 point multi screen
Support TF card (up to 32GB)
Interface: DC 9V,3.5 mm audio jack,USB,MINI USB,Micro SD card
Camera: 0.3M pixels
G-sensor: YES 
JAVA: Yes
GPS: No
Video play format:720P playing, Online Vedio, 3GP, MP4, FLV, MEPG 1/2/4, RMVB,AVI,MPG,H263,H264
Music play format: MP3,WMA,MP2,OGG,AAC,M4A,MA4,FLAC,APE etc.
Photo browse format: JEPG, PNG, GIF, BMP
3G: Support External 3G
Supports USB keyboard and mouse
MIC: Built-in
Language: Arabic, Danish, Dutch, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Slovenian, Swedish, Thai, Turkish, Burmese, Hebrew, Hindi, Indonesian, Persian, Chinese
Dimension: 198mm*127mm*9mm
Weight: 1.0kg

Package Contents for Model:
1×7 inch Tablet PC
1×charger
1×User manual
1×earphone




yang ini 1st bukan 2nd yoooppp

kalau ada sapa2 yang berminat,boleh Pm saya dekat Fb la ye...
.
.
.

Tuesday, May 15, 2012

Makan Sampai Lebam Part 2



Assalamualaikum...

makan sampai lebam dekat seoul garden!!...
part 2 wahhh gitu....

kau ingat aku tak ada part 1,nantikan next entry....

kenapa aku mula kan dengan part 2??pelik bukan??
aku pun tak dapat jawapan nye..xpelah abaikan....

yang penting aku sudah kenyang,dan perlu bagi aku masa untuk membuta lepas ni
jangan jeless....

Shoot1

meh aku perkenal kan sorang2,yang baju merah kak Iza dari butik Mimie,Yang baju biru 

Ijat aben,baju kelabu fara,yang last sekali Fina...

jurukamera amir naufal....

Shoot2
  
yang ni mula2 nak start enjen,nak berlumba makan..erkk...kalau kita tengok
pasti sudah tahu siapa juara makan bukan??

Shoot3

ceria kan?kan?kan?tak tengok gambar yang terakhir sesudah makan..muka masing2
macam kena santau...

Shoot4

hamboii kak kiah sama kak jemah yang belakang tu tengah bergosip....

 Shoot5

Bersama artis undangan ijat aben...

alhamdulillah,kami semua sudah kenyang,dan masa untuk kami balik dan tidur......

dan tak lupa jugak,makan di seoul garden tak rugi pun,makan yang disediakan sangat menarik...



P/s nak tahu cerita part 1?nantikan seterusnyee.....

Sunday, May 13, 2012

Kini Lelaki Geek Kembali,Dengan Gambar Baru!!!




Assalamualaikum.....


hoiii!!...
dah lama aku tak bergambar,kini saya kembali dengan gambar baru yeahh!!!


sedap sikit mata,aku tengok ada gambar baru...


thanks Amir Naufal Photography,jasamu tetapku kenang~


mari kita sama2 menyaksikan gambar2 terbaru saya...teeetttttt

Shoot1

Shoot2

gambar dekat atas ni jangan nak komen macam mak nenek nnti erkk
sory kalau ada yang kurang ....

Shoot3

Shoot4

Shoot5


Serius!!lama gila aku tak photoshoot,akhirnye aku dapat jugakk...


alhamdulillah dapat la aku tingkatkan mutu gaya keungulan aku erkk...




P/s Nak berjaya bukanye senang,biar kita belajar dari bawah,Jangan mengambil jalan mudah nak berjaya,naik Lif.....apa barang!!! naik Tangga Lerr

Wednesday, May 9, 2012

Ya Allah Selamatkan Bayi Itu



Assalamualaikum...

ya allah pagi tadi aku terkejut tengok video penderaan bayi aiyooooo...

aku tak boleh terima apa yang berlaku,
dekat bayi tu ya allahh...



macam ni ke manusia zaman sekarang?sangat kejam sesama manusia??

apa2 pun kita sama2 berdoa supaya bayi tersebut selamat,dan perempuan yang pukul dan merekod itu dapat balasan yang setimpal...

Tuesday, May 8, 2012

Saya Duta Ubat Gigi Kodomo Lion



Assalamualaikum....

nak cerita sikit aktiviti aku,pada hari ni...

aktivitinyee!! adalah jumpa doktor untuk buat scailing....
sapa doktor tu??

ada yang dah tahu,ada yang tak tahu lagi...

kalau nak tahu sapa doktor tu meh singgah sini Dr.Bryan John


ini adalah pengalaman pertama aku scailing gigi erkk!! masa di bersihkan tu 
perhhh rasa best,darah banyak keluar...

si bryan cakap kalau darah banyak keluar,maknanye banyak sisa2 yang tersangkut dekat
gigi aku....


 Perhhh alhamdulillah lega siakk!! benda ni dah abisss ....
dan lepass tu dapat sedikit tip dari doktor bryan untuk memberus gigi dengan betul.

lepass ni gigi saya lebih kelihatan yakin dan tak mudah rapuh ahhaha erkk~

Shoot1

tak payah nak jeless sangat,gigi  aku dah putih dan berkilat...

Shoot2

nak jadi duta ubat gigi boleh tak?erkkkk

Shoot3

Kononyee la...


p/s Esok ada lagi,!! takut mak nak...esok hari paling bahaya sikit,dia nk godek2 aku punye gigi kasi tampal...

Monday, May 7, 2012

Sudah Cukup Sudah Cover By Nazrul




Assalamualaikum....

ini hari aku nak update secepat yang mungkin,tentang lagu sudah cukup sudah cover by nazrul

aku pun tak kenal sapa berliau ni...

baru tadi aku ternampak orang pos lagu ni dekat facebook...
jadi aku sudah dengar,boleh tahan suara dia ni...

boleh pergi jauh bakat budak ni..suara pun macam indonesia sikit....


kalau nak tahu lagu yang lain dia nyanyi boleh click ni ---> Nazrul

apa2 pun aku memang suka lagu sudah cukup sudah...

Saturday, May 5, 2012

Sikit Pun Jadi Lerrrr....



Assalamualaikum...

sikit pun jadi lerrr,daripada tak ada langsung kan....


ini semalam punya cerita Galaksi di Tv9,pojie aryan mcj bagi tahu benda ini la
aku nak nangiss je dia bagi tahu benda ni!!

Bersebab aku nak nangiss!!!
muka aku tak semenggah ya allah kenapa la guna gambar aku sama si Amran Ismail Yang tak ok.

opss jap...
aku rasa dalam entry Amran Ismail Lagi Kacak Bergaya Dari Lelaki Geek  semua muka aku tak semenggah!!

jadi aku terima seadanyeee...redha dengan ketentuan erkk~
.
.
.
jadi jangan lupa saksi kan Galaksi di Tv9 Setiap Hari jumaat jam 9.00 PM


Friday, May 4, 2012

100 kali Perbezaan Lelaki Geek Dengan Zed Zaidi



Assalamualaikum...

nampak tak nampak tak?100 kali perbezaan aku sama zed zaidi,time ni badan aku
 cekeding je...

aku dulu pun tak sedar diri badan macam lepeng je ni erkk...

gambar ni masa aku form 5,dekat KL..


eee malunya aku tengok..badan aku cekeding!!tengok gaya aku pada tahun 2008 dulu..
ala2 p.ramle punya seluar...

dan hari ni banyak perubahan yang berlaku..dulu 60kg sekarang 78kg

Thursday, May 3, 2012

Walaupun Kening Tebal,Tapi Cun Habis



Assalamualaikum..

pernah tengok movie the morror mirror??meh aku nak kongsi satu lagu dari filem tersebut 

yang dinyanyi oleh seorang wanita berkening tebal,
yang agak cantik!!sangat cantik!!



suka tengok muka dia nampak ayu je...walaupun kening dia agak tebal~
sama la aku kening tebal..


secocok la kami berdua boleh la kahwin...

meh layan lagu I Believe In Love


dalam lagu ni pun,kalau kita dengar ada sikit2 bollywood apa lagi gelek laaa~

Tuesday, May 1, 2012

Bersama Mario Lopez Ke?




Assalamualaikum....

Mario Lopez ke?
tidak tidak!!  ah ni adik mario lopez sebenarnya...sapa yang tak percaya?erkk

ni adalah photoshoot bersama amir naufal photography...

nama model?dirahsiakan dulu,kalau dah tahu tu buat2 diam sudah!...


apa2 pun nantikan gambar adik mario lopez ni di page amir naufal photography


aku sempat nak,bergambar dengan adik mario lopez...aku tahu mesti awek2 suka latu....
aku ni dah tak laku dah..erkk...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...