Followers

Tuesday, July 31, 2012

Rizky & Lelaki Geek Sebilik



Assalamualaikum...

selamat hari puasa!!tajuk nak sebilik kan,bulan2 pose lagi...

jangan salah faham ye,aku sebilik dengan rizky anak aku ni lerr...AKA anak angkat..AKA
Anak Kucing...

anak kucing aku tidur sama dengan aku lagi..siap peluk cium,jangan nak jelesss sangat!!

lupa nak perkenalkan nama kucing aku ni,nama dia rizky tapi dia ni betina ok!!...
ah dia dia lagi,dah macam orang...

Shoot1

Shoot2

Shoot3

gambar lepas aku bangun tidur,tengok dia dah ad dkt kepala aku..ouhh so sweet..

aku siap letak kepala aku dekat badan dia...lagi!!lembut jeee...macam bantal...

ek ek lupa,kucing ni berak dalam cage siap ada pasir.jangan risau rizky tak akan berak 

merata2,sebab aku dah hantar pi sekolah..pandai la dia tu

Baju Raya Warna Apa?



Assalamualaikum....

Mula dah aku nak citer pasal baju raya kan!,konon dah nak dekat raya..Padahal

ek lupa salam 5 Ramadhan kepada semua umat islam

bukan apa,yelaaaa..perasaan budak 21tahun yang nak raya katakan....

baik lahh,baju raya aku tahun ni nak bertemakan ala2 bidadari,erkk bukan ye aku nak temakan

warna merah,merah biji saga,nanti kalau la aku dah beli,aku update bagi adek2 tengok ye dakk...


 yang macam ni pun ok,smart simple i likeee,baju dia fit gila erkk best pakai ni..


dan aku nak kongsi sedikit yang terbaru,design baju melayu modern,kalau kita dapat tengok baju tu,macam2 boleh kita style kan..powerrr gila! dari page Saiful Sin Designs



daripada pandangan aku,aku lebih berminat dengan rekaan baju yang merah dan putih
simple gila...aduhhh berminat!!


korang macam mana plak??baju raya tahun ni warna apa?mesti nak merah kan!!..

Monday, July 23, 2012

PROMOTION!! Free Pre Wedding 2012




Assalamualaikum...

Salam 3 Ramadhan...sekejapan sudah 3 ramadhan bukan?

ada yang ponteng tak?kalau ada lu punya pasal erkk...

untuk entry kali ni simple just mahu buat promotion wedding yang akan mendapat free pre wedding hanya di Amir Naufal Photography

PERHATIAN tempahan pada bulan ramadhan sahaja yang akan mendapat
free pre wedding ,bukan senang nak bagi free ni..

"PHOTOGRAPHER MELAKA"

untuk maklumat lanjut boleh PM di Amir Naufal Photography atau di no 017-6724698

CONTOH GAMBAR






Contoh design album




Hanya tempahan awal di bulan Ramadhan sahaja!!!

Sunday, July 22, 2012

JOM JOIN GIVE AWAY EDY


Assalamualaikum...

salam 2 Ramadhan..hari ni aku nak join satu give away daripada blog Edy

haishh aku bila la nak buat give2 away ni kan!!...kematu dah blog aku ni.


baik la aku pergi terus ke syarat yang ke 3 la ek,



CERITAKAN SIKIT ABOUT BLOG EDY

fuhh 1st time masuk blog edy ni,memang tersenyum lebau la

dengan entry2 dia yang simple gila bapak!lawak habiss kalau kita baca

kalau tak silap aku pernah,update pasal Edy dekat blog aku..
blog fav kot kot eerkk sudah lupa...


2 ENTRY EDY YANG PALING BEST



CADANGAN MENARIK UNTUK EDY LUKIS DAN UPDATE BLOG

Update tentang lelaki geek plak erkk..atau pun update entry pasal blogger2
bergaduh..


mudah bukan?jadi aku seru orang ramai untuk join Give away edy,katanye blogger baru.
baru ke edy?huhuhu.....
  
untuk maklumat lanjut boleh la pergi ke blog Edy

"Selamat Menjoin di bulan ramadhan"

Saturday, July 21, 2012

Kucing Pun Nak Bagi Ucapan Puasa!..




Assalamualaikum....

haishh cepat betul masa berlalu,pejam celik pejam celik dah pun 1 ramadhan....
"erkk jangan pejam tak celik2 sudah la kan!.."

baik la dengan waktu yang ada ni aku nak ucapakan selamat berpuasa kepada
semua umat islam diseluruh dunia..

hope ramadhan kali ni penuh makna.


erkk kucing pun nak bagi ucapan,"kucing ini bangsa malaysia"


ek ek ikan pun nak bagi ucapan jugak,memang satu alam betul lerr..


anak buah yang comel loteh Qausar

P/s puasa jangan tak puasa!! Puasa Puasa...

Wednesday, July 18, 2012

Ice Age 4 Continental Drift Lawak Gila!



Assalamualaikum....

BLOG LELAKI GEEK SUDAH SUNYI??Oh tidak mungkin,lelaki geek just tak update blog hanya beberapa hari sahaja..

blog ni dah macam nyawa aku,kene jaga baik2 jugak...

jangan jadi seperti spender yang lupakan tuannye..ekk??apa2 ajoo....


Baiklah pandangan aku tentang movie Ice "Age 4 Continental Drift"


1.lawak gila bapak.sesuai untuk semua peringkat umur

2.binatang yang agak comel,sweet2 gitu...

3.Sangat Aventure,bila Manny,Sid,Diego dan Nanny berusaha nak balik ke tempat asal dorang ni,ek macam orang plak kan!...

4.kali ni lebih  persahabatan,dan kekeluargaan

5.haiwan Fav SEQUEL,walaupun dari part 1-Part 4 sama aje action dia..


P/s 3D the Best baik pergi tengok awal2,sementara kualiti movie tu masih baik...

Tuesday, July 17, 2012

Lelaki Geek & Budak Lelaki Sebelah Pintu



Assalamualaikum....

lelaki geek dan budak lelaki sebelah pintu berduet bersatu debomm.....

entry ni sambungan daripada entry semalam yang bertajuk "Lelaki Seorang Ahli Korporat"


dan hari ni adalah cerita sepenuhnya,shoot aku bersama hizami rahim hari sabtu yang lepas


yang dikendalikan 2 orang photographer yang agak profesional Amir Naufal Photography dan Pojiegraphy...


Shoot1

 ni shoot berduet macam nak nyanyi la plak kan!!...tema shoot urban man

Shoot2

Shoot3

Shoot4
 
Shoot5

Shoot6

kalau ada yang berminat mahu photoshoot seperti ni boleh la pergi ke page @Amir Naufal Photography untuk maklumat lanjut...

sementara harga baik punya...



Monday, July 9, 2012

Lelaki Geek Seorang Ahli korporat??



Assalamualaikum....

hari ni just mahu berkongsi gambar yang telah dishoot oleh 2 orang photographer profesional

iaitu.........nantikan next entry!!


ahli korporat la sangat kan!!


maaf satu gambar ajo den dapat masukan dulu,tunggu next entry ada banyak lagi gambar akan abang saji kan ye adek2!!

ek lupa shoot ni bukan aku sorang je,ada lagi sorang talent blogger iaitu..

Lelaki Geek & Lelaki Dot dot Dot....

Wednesday, July 4, 2012

Buah Hati Baru



Assalamualaikum...

Buah hati baru saya, tak pasti lagi jantan atau betina,sebab tak pandai nak tengok macam mana erkk....

Shoot1

berliau kelihatan penat,sebab jauh perjalan dari ayer keroh mahu ke jasin huhu~

Shoot2

 comel gila,tak sabar mahu tengok dia besar mesti lagi comel....

P/s agak2nya nama untuk kucing ak ni apa yang sesuai yee...??

Monday, July 2, 2012

Untuk Dia Hey! Untuk Dia Hey!



Assalamualaikum....

lagu untuk dia dari Sleeq & Najwa Latif sangat comel lagu ini...

video clip pun comel,lagi2 sleeq duet dengan najwa latif ..mesti budak2 sekolah suka leteew...
kan!

akak aku yang dah tua tu pun dengar banyak kali pun dia cakap best
ternyata lagu ni kuat ye...

dah lamas nak menceceh panjang2,moh la kita layan lagu untuk dia...
ek bukan untuk kau la,untuk budak tu..erkk..

Nampak Muda Bukan?




Assalamualaikum...


Haihh...Muda bukan aku,21 tahun terus jadi 12tahun,kau mampu??


 setelah aku buat pembedahan dekat dagu aku tempoh hari ramai mengatakan,


kenapa awak nampak muda sangat?muda gila?gila pun jadi semakin gila kalau tengok!


hais tak berani nak bagi tahu,hanya mampu cakap biarlah rahsia~


sebenarnya aku baru bedah janggut aku hari tu,dan terus amik gambar,dan upload di facebook gitu...pantas bukan!! zaman dah maju...


semua masuk Fb ajo,Xpayah nak tengok berita erkk....


sampai disini sahaja la citer mak bedah! pasal rahsia kecantikan dagu saya yee..

selamat bercukur!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...