Followers

Tuesday, January 3, 2012

Powered By Fibox "Saya Sudah Anda Bila Lagi"



Assalamualaikum...

Pasti semua sudah kehilangan Shout Box Bukan Pada 01.01.2012?

jangan risau kita sebagai blogger sudah ada penganti Shout Box yang baru,
pasti yang tebaik dari ladang "FIBOX"

Aku nak kongsi toturial macam mana nak lahirkan FIBOX,
Aku sudah buat,jadi aku wajib sebarkan pada semua orang supaya FIBOX dapat sambutan yang hangat!!...

cara2nye ialah...Daftar Fibox

Step1

step1 korang Sign Up dulu isi la maklumat yang Fibox nak,then buat comfirmation
dekat email korang..


Step2 

Step2 Login With Facebook,Mudah bukan?cer try boleh tak,kalau tak boleh cer try lagi...


Step3

Step3 selepas login dari facebook,Ikut La step2 yang diberi dari FB,

Sudah selesai akan keluar la,Create You First Shoutbox,awak semua boleh la letak 
nama blog atau nama manja pun boleh..


Step4




Step4 memaparkan akaun korang ye,nampak aku sudah letak nama??
then boleh pergi dekat Setting..


Step5
Step5 copy paste Embed dan paste macam biasa dekat HTML/Javascript Gadget dalam blog masing2..

Mudah bukan?paham tak?kalau tak paham buat2 paham,step2 ni semua ikut cara aku,
kalau ada cara yang lain,try yang itu la..

Selamat mencuba....



P/s Saya Sudah Anda Bila Lagi??

Ciri-Ciri Wanita Yang Cantik Dan Sopan,Siapakah?




    Assalamualaikum...


Entry hari ni agak berbau sopan sedikit Sempena 03.01.2012..


Kau mampu jadi sopan ke macam awekkk dekat bawah ni??tak mampu bukan?


ok jadi 
sekarang aku nak tanya sikit dimanakah letaknye kesopanan seorang wanita itu??


ahh jawabb kak Leha!!...

Gambar Tiada Kaitan Dengan Topic

Dan cantiknye seorang wanita itu  datangnye dari kesopanan berliau,Kalau kau cantik
macam mana pun,kalau tak sopan tak guna jugak!!..

ada tak,pernah tengok atau dengar kawan perempuan ekauuu!! yang bertudung tapi kuat mencarut??

atau bercakap kasar macam minah rem it je..
ada tak?

dah la perempuan,pastu bertudung plak tu,tambah kan pulak sifat dia yang tak berapa nak sopan,kau ingat aku suka kau carut2!!..

"Cantiknya Seorang Wanita Itu"

-Cantiknya seorang wanita itu sebagai GADIS
-Cantiknya seorang wanita itu sebagai REMAJA
-Cantiknya seorang wanita itu sebagai HAWA
-Cantiknya seorang wanita itu sebagai ANAK
-Cantiknya seorang wanita itu sebagai ISTERI

P/s Bukan perempuan sahaja perlu ada kesopanan dalam diri lelaki pun perlu ada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...