Followers

Wednesday, February 1, 2012

Banyak Cerita Perlu Dikongsi...



Assalamualaikum..


selamat hari cuti kepada aku ye untuk hari ini,jangan nak jeless sangat!!la korang erkk
rindunye sama blog aku..


rasa macam sebulan tak update blog...huk huk huk huk


hari ni aku nak berkogsi koleksi2 gambar aku yang semua saiz landscape..
yang ada nampak ketiak sampai la tak nampak ketiak..


dan gambar dekat bawah ni jugak banyak ceritanye weii
kalau nak cerita satu2 macam karangan budak form5 memang tak abisss la kan...


tak apa aku ringkas kan sahaja..


Shoot1
gambar ni diambil sebelum aku nak shoot baju pengantin tempoh hari..

Shoot2
yang ni plak baru2 lagi masa pergi keluar sama kawan aku amir,fahmy,efun pergi masuk kapal selam


pastu g karok!!.

Shoot3
yeahh gambar ni ambil dekat anjung,rumah boss punye tempat en Azizi abdullahh..
rambut aku dh macam siamang pun ad tu erkk...

Shoot4
shoot ni waktu malam,lepass balik dari gadering SISPA anjuran daniel adie..
gambarr ni dekat atas dataran..best tengok bulan dan bintang...


Shoot5
Shoot dalam studio 1st time kot,rasa masa tu semua gambar hebat2 tapikan lama2
tengok biasa dah ada lagi hebat punye gambar sodiss betull....


Shoot6
yeahh yang ini paling lama,masa dekat masjid selat..tengok muka aku kanak2 sangat2..




p/s pastikan setiap gambar yang diambil punye cerita yang sangat menarik dan tak boleh dilupakan..

Go Fara Go Fara Go Fara Go Go Go



Assalamualaikum...

hari ni aku nak laju2 update entry...

Promote si faradiella dia ni ada masuk contest I AM FASHIONISTA

kalau nak tahu aku yang pandai2 masukan fara dalam contest ni heee....
"saya kan baik ahaikk!!"

bagi aku ni  adalah permulaan bagi fara nak maju lebih kehadapan..

sebelum ni ada je fara dapat job,tapi job masuk majalah belum lagi,insyallahh kalau ada rezeki
paksa dia masuk dewi remaja!!

yang baru2 ni ada dengar dapat jadi Gadis Litar perhhhh!!! teruja!

eekk tersaa panjang plak entry hari ni..

jadi jangan membuang masa!!
sapa yang rela hati,ikhlass hati bantu dan like si Fara ni punye gambau

Thanks Yang Sudi LIKE <3

Gambar  yang menjadi pertaruhan

click Like Sahaja---> LIKE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...