Followers

Wednesday, March 21, 2012

Kek Secret Recipe Semua Free!!! Di Sini...




Assalamualaikum...

hidup nyawa korang kalau dengar free kan??
erkk xde maknye nak bagi free...


kalau nak free pun.
aku mampu bagi sebuah gambar yang dihiasi oleh pelbagai kek secret recipe mau?


Secret Recipe?,sapa yang tak pernah makan lagi,harus try


percaya atau tidak,kek dari secret recipe ni ramai yang suka makan,aku tak tahu kenapa?
kenapa ye?sedap ke?


harga pun sodap...


aku pun suka makan,lagi2 Pecan Butterscotch,kalau makan pun sebulan sekali agaknye,
ntah2 setahun sekali pun tak pernah...erk...

My FAV!!my fav!!
Pecan Butterscotch

Chocolate Banana


 Black Forest
Choco Mud Cake

 Chocolate Chip Walnut


 Chocolate Indulgence
 Moist Chocolate Cake

Tiramisu

Lelaki Atau Perempuan Yang Kerap Makan Kek Secret Recipe??


Kek Pilihan Untuk Wanita?


Kek Pilihan Untuk Lelaki?


Owhhh Solan Meraban,baik la selamat menjamu selera dengan kek aku buat ni...
pastinye aku buat semuanye sodap2...erk...

Syed Shamim Digilai Gadis2 Malaysia




Assalamualaikum..


SYed Shamim Sapa yang tak kenal berliaun kan!!..
dulu shamim ni ada bawa kan lagu bengang yang dinyanyikan oleh akim af7


dan kali ni shamim menyanyikan lagu i stalk your profile...wauu!!!...
best suara dia kali ni...4bintang


yang lagu akim dulu kureng sikit,sebab berliau tak sehat kan?


apa2 pun jum layan lagu ni best wokk!!...
suara pun boleh tahan,kalau gadis2 dengar ni mesti cair...."gatal leteeww"




P/s teruskan usaha anda,dalam bidang yang disukai oleh anda acehh...,boleh pergi jauh budak ni hope
berjaya dimasa akan datang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...