Followers

Monday, April 16, 2012

Kini Saya Lebih Kelihatan Tua Dengan Rambut Baru



Assalamualaikum...

hari ni terpaksa update entry dengan sepantass yang mungkin...

baik2 la,semalam aku telah mencantass rambut aku dengan style rambut yang lagi baru..
"masalahnye baru ke"


 juri2 yang memberi pendapat di Facebook..
ada yang sangat kejam..hetam abis2san mengatakan plzz rotate gambar ini..

ok yang rambut aku baru gunting ni adalah style time2 sekolah dulu...erkkk....
style mat rem it,

aku kan mat rem it perlu la tukar style,yang lebih extream...kau mampu?

rambut spike,ala2 rambut yang tajam2 tu,tahu ke tak??
meh abg mahu tunjuk....


 yang ini rambut tajam itu...cicak jatuh comfirm tak mati..kalau buaya jatuh atas rambut ni
belum comfirm mati lagi....

apa2 pun fifi sukaaaa!! rambut baru ni..bangun tidur still terpacak wahhh...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...