Followers

Wednesday, April 25, 2012

Dia Tetap Bukan Bini Aku



Assalamualaikum....


hola..entry kali ni sambungan daripada entry semalam yee....
kalau nak tahu apa entry semalam ,meh singgah baca entry Dia Bukan Bini Aku...


hari  ini punya gambar di tiara gof melaka...


dan kalau berminat untuk menggunakan perkhidmatan photography 
boleh la pergi ke page Amir Naufal Photography...


dan boleh PM berliau tentang pakage2 yang ada untuk,di hari berbahagia anda nanti..

Shoot1

Main Cak cak Cak...konon2 macam kahwin betul leteeww..erkk

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

dan tak lupa jugak amir naufal photography ada jugak membuat promosi free photoshoot pre wedding,macam mana??boleh PM Amir Naufal


Dia Bukan Bini Aku



Assalamualaikum...


ini la dia hasil dari entry semalam yang bertajuk Siapa Bakal Isteri Saya Yang Ke 2?
jadi dia bukan la isteri aku..


mesti semua sudah tahu kan?dan ada yang tak tahu lagi....

ini hanya la photoshoot model wedding..tiada nak kahwin betul2nye..erkk


berlangsung di 2 lokasi di Melaka,padang gofl,dan pantai puteri
jadi hari ni aku just masuk yang dekat pantai puteri dulu....


yang selebihnya akan di masuk kan kemudian,tunggu next entry...


Shoot1

Shoot2

 Shoot3
Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

Shoot11


Photographer : Amir Naufal Photography
Butik : Adie Andaman
Mua : Adie
Talent Shila Isham & Fiq Fikri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...