Followers

Sunday, June 17, 2012

Bersama "DewiNurse"




Assalamualaikum....

update entry dengan pantassss....

nak berkongsi gambar,untuk event untuk kolej kejururawatan kuala pilah seremban

yang diadakan di Nilai Spring Resort,kawasan yang agak ngeri! ek bukan ngeri..pembetulan yang agak sunyi! ye...

kenapa aku ada dekat situ?
aku sama amir naufal ada job,untuk majlis perpisahan dorang,yang amat sadiss~

dekat bawah ada sedikit buah tangan dari aku untuk mereka...

mana yang mampu aja..tak larat den nak melayan kikikiki~

 Shoot1

erkk malu saya..

Shoot2

awekkk lagi....

Shoot3

Uarrgggggg,....Merah pipi adikk erkk gedik jap!

Shoot4

antara pelajar2 yang hadirrr...glamourrr~


Shoot5

bergaya tak?haishh kalau siang dorang buat event ni..memang aku shoot dorang ni dekat outdoor

semua dah macam top model!

Shoot6

yang ni dapat sorang je..hukhukhuk...yang lain tak dapat nak bergambar..

Saya Tak Nak Tembam! Pizza Hut~



Assalamualaikum...


wahhh tajuk saya tak nak tembam,tapi mencekik kuat plak tu hisshhh!
tidak dinafikan aku sudah tembam...


sangat sedih dah tragiss kisah aku ini..erkkk


padahal tak ada la tembam mana pun,normal je,sebab aku pun selalu senaman,
semangat nak kurangkan berat katakan...

lama gila tak makan pizza...

tempoh hari aku amir dan kak iza dari butik mimie berbuka puasa di pizza hut jusco aeon pada jam 3petang....

apa yang terjadi  dekat situ,adalah sangat sedih....

Shoot1

sedih sebab terlalu kenyang gilakk!! sampai terkeluar usus2 aku erkk

Shoot2


jangan main2 aku minum air pink gitu...kau mampu!


Shoot3

Haishh haiwan ni bukan untuk dimakan,ni hiasan semata2..

Shoot4


Iaaaa....itu dia pizzza sudah mali Cheesy Bites yang ini sodap~

Shoot5

Shoot6


 Ini aku punya makan...


Shoot7

 Ini punya amir naufal



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...