Followers

Wednesday, August 15, 2012

Kad Raya Untuk Semua Dipost!



Assalamualaikum...

Cepat betul masa berlalu! dan Raya Aidilfitri semakin hampir!

kak kiah dah tempah baju ke?kuih?kain langsir?dapur gas! erk pun ada~


memandangkan Raya Aidilfitri Semakin dekat,dan aku ingin mengambil peluang dan masa 

sekarang untuk ucapkan selamat hari raya  Aidilfitri kepada semua umat islam!


wish awal! takut kung tak sempat,maklum la nak masak2,layan kerenah family lagi
macam2...

eh ingat aku wish dengan tangan kosong je keerrr..


aku ada sediakan kad hari raya untuk semua!maksud aku disitu Post dekat Facebook! 
mudah bukan?pantas dan jimat!

Nantikan kad raya 2012 daripada Lelaki Geek! siap Ditag

sapa yang tak nak ditag bagi aku awal2!kalau bagi duit raya nak ajoo!kan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...