Followers

Sunday, August 26, 2012

Raya Bersama Blogger 2012



Assalamualaikum...

sedihnyeee..
cepat betul masa berlalu pergi,raya pun macam tak raya dah,walaupun sebulan punya raya...

Rindu gila gila...eh memang dah nak naik gila ni~

entry raya family sudah,tiba masa entry jalan2 raya bersama blogger2 hot sentap!plak..

ada jugak yang bukan blogger..


Shoot1

Rumah Pertama, Beraya Di rumah Daniel Adie ( Melaka)



Bersama Fauzi Aryaan Aka Baba!lama gila nak jumpa,akhiknyeerr raya jugak dapat ketemukan kami berdua! so sweet

  
Aslaan As & Syafiq Rosli N The Geng


Imam Muda & Iwan Eh! Lupa Apa nama berliau,harap tak silap..







Abaikan gambar ini!! benci2


Bersam Hizami Li,Sedodon bukan baju kitaorang! sweet macam gula2 kelapa~


  Iman Muda 

thanks! You daniel adie sekeluarga,dan Aslan As,Syafiq Roslin N the Geng dorang ni sempat join rumah di melaka jer,

yang di Ampang tidak sempat,mungkin ada hal lain...



Shoot2

Rumah Kedua,Beraya Di Rumah Nabil Aizat ( Sumbang)



Fie Omar yang baju kuning putih itu!



Mohd Haiqal,Fie Omar dan Owner rumah itu Nabil Aizat



motip tengok dekat cermin yang duduk bawah tak nampak! erkkk


dan terima kasih kepada Nabil Aizat dan sekeluarga yang telah memberi layan yang best.

makanan pun best2 pandai nabil masak! nasi goreng yang sangat sedap!I like~

tak lupa jugak Haiqal N the Geng,Yang gamat kan lagi sua sana,kalau tak ada dia sunyi la 
group beraya ni...

Photographer : Amir Naufal Photography



P/s hope raya tahun depan kita jumpa lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...