Followers

Saturday, March 30, 2013

Primadonna Girl!!


Assalamualaikum...

ini hari mahu kongsi lagu Primadonna Marina and the diamond

sudah jatuh cinta dengan lagu ini..tapi Primadonna u all..

mari layan


ringkas bukan entry hari ni erkk...

Monday, March 25, 2013

Perfume Dato K!!..




Assalamualaikum....

Perfume dato K!! baru aku tahu yang dato K pun dah ad perfume jenama sendiri ok!..

baru try dekat Jusco Aeon Melaka perhh wangi jugak "EDP" sesuai untuk lelaki ok,selalu perempuan je ad perfume EDP so tahan lama..

kalau lelaki yang bekerja dekat luar tu boleh la beli Perfume SOULMATE For Him bukan lelaki je ad girl2 pun adooo~


muka tidak bersalah erkk

muka teruja dapat beli erkk

muka berkeyakinan bila dapat test

muka tak tahu nak cakap apa..oii kak ton

harga pun murah beli 1set ade 2botol RM70 ringgit malaysia sajoo..

satu boy2 punye dan satu lagi girl2 punyaaa....



saya sudah beli dan anda bila lagi?cehhh gitu kan!!...

Wednesday, March 20, 2013

Bunting Anak Halal!



Assalamualaikum....

rizky sudah bunting! yeahhh alhamdulillahh... akhirnyee dah ad isi dalam perut.."kemain aku mcm makcik2"

dalam perut anak halal ok,saya yang menyaksikan perkahwinan mereka..

kahwin sama anak mat salleh..tak tahu la rupa mcam mana anak dia nanti..

mintak2 yang comel bangat...




Umur baru 10bulan,kahwin awal tak apa..nak elakan berlakunyee maksiat2...

almaklumlaaa...


p/s tak sabar menanti kelahiran anak rizky!! 


Monday, March 18, 2013

Instagram Oh Instagram



Assalamualaikum...

kemain lagi sekrang dah ad instagram...kalau dulu duduk dalam gua sangat!

jadi hari ni aku nak perkenalkan Instagram aku "Lelakigeek"

yang ada instagram jemput2 la Follow abg ni!...



sekrang musim orang main instagram,kalau dulu hantu facebook,sekarang hantu Insta!.

dalam instagram,tak adanyee boleh karang 100patah perkataan,macam dalam FB,kalau Fb boleh buat karangan...

di instagram boleh upload gambar,kalau aku nak upload muka aku dari awal sampai la sekrang itu punya suka...

sebab dia boleh masuk gambar jeee,tak akan nak masuk gbr monyet hang plak..erkk..

ok sudah cukup sudah..mari Follow Instagram saya "lelakigeek" dan 
"amir naufal photography"


Monday, March 11, 2013

FREE PRE WEDDING!!!




Assalamualaikum...

Nak free pre wedding???oritee yang mana nak berlangsungkan perkahwinan mereka,boleh 

PM Amir Naufal Photography Atau Call/Whatsapp 017-6724698!!

Siapa cepat dia yang akan dapat!!

tempat adalah terhad!!


jangan malu,jangan segan,nak tanya pakage dari amir naufal photography atau boleh jugak tanya dengan saya huhuh....

boleh PM saya kalau berminat ;)

Monday, March 4, 2013

04.03.2013 Happy Birthday To Me!



Assalamualaikum.....

04.03.2013 HaPPy BIrThDay To mE

sekarang sudah masuk 22tahun,tua dah aku!kenapa kenapa!

makin lama makin tua dikkk oii!!

apa2 pun kena teruskan hidup kita seperti biasa,hope tahun ni aku 

lebih matang sikit,dan makin maju kehadapan....

AMIN...

Thanks You So Much kawan2 yang wish birthday aku,sayang semua!! gituu kan....

dan Terima Kasih EMAK!!! kerana melahirkan adik fiq ;)

Friday, March 1, 2013

PHOTOSHOOT Busana ZamriMatTouch Inspired




Assalamualaikum....

photoshoot bersama busana Zamrimatouch yang sangat pamouss di malaysia! gituu kan..

dan photographer tak lain tak bukan,Amir Naufal Photography!!melaka photographer meletopp!!! bomm...

memperagakan baju adalah Cik Pipi dan saya lelaki geek

opsss! lupa makeup adalah ZamriMat Touch saya pun dia makeupkan!cantik bukan kulit saya~

mari kita layan gambar2 yang agak meyelerakan dibawah...

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shot5

Shoot6

Ok sudah tengok??baju yang mana jadi pilihan hati anda??

bagi aku semua baju zamrimat semua yang cantik2..

mana yang tengah cari2 baju untuk wedding boleh la PM ZamriMat Touch comfirm puas hati!...

dan mana2 pasangan sedang cari photographer untuk majlis perkahwinan boleh jugak PM Amir Naufal Photography untuk pertanyaan pakage!

cepat2 sementara PROMOTION 2013 u all....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...