Followers

Wednesday, May 22, 2013

Bird Park Di Melaka




Assalamualaikum...

holaaaaa blogger sekalian!! ada tak sapa2 yang pernah pergi bird park dkt melaka

belakang wonderland tu??

mesti ramai tak tak tahu sebab dia dalam dalam sedalamnyee hutan!!..

meh aku kongsi sikit apa yang ad dkt bird park! eh mesti la bird bird kan...

ada 600 ekor burung dalam tu,aku masuk terus ad 601 burung... #tetibe

tempat dia best ada 2 tingkat lagi! siap lift kau hadooo...bagi sapa2 yang malas naik tangga naik la lif..

kalau aku pilih naik LIF,sebab malas naik tangga erk...





macam2 burung adoo,aku nak sebut satu2 tak pandai....

ok apa tunggu lagi mai ke melaka! macam2 ad..tiket untuk hari isnin-jumaat rm7.50 bagi 

dewasa...hari sabtu ahad rm10 kot,pendatang asing harga lain..

murah sangat murah!...jum tengok burung! BBQ bird bird...

Saturday, May 11, 2013

Lelaki Geek Blogger Pilihan Utusan Malaysia



Assalamualaikum...

mali mali mali singgah baca entry kali ini yang panasss!! meletoppp....

alhamdulillah aku diberi peluang untuk berada dalam ruangan blogger pilihan utusan malaysia  sabtu 11.05.2013...

syukur syukur alhamdulillah...

thanks you kepada wartawan dari utusan Lailisuhana!! yang sudi interview saya 

apa2 pun sonok bertemu dgn lailisuhan,moga dapat ketemu lagi di lain hari....

lepass ni nak dating plak lalalla~


oriteee terima kasih jugak yang sudi beli melihat diriku didalam utusan ni!!! tq so much! luv 

u muahhh gitu kan!! ad lipstikk sikit....

yang sentiasa bagi sokongan tq jugakk! sayang semuanyeeee!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...