Followers

Tuesday, July 30, 2013

Helo Bro Jum!...



Assalamualaikum...

hello bro jum masak! hello bro jum deco! helo bro apa citer! erkk...

semuanyee bro2,sekarang yang bro2 semua boleh buat,masak pandai,pandai deco rumah la.

jaga kecantikan lagi la pandai....



part1

tak ada masalah dah bagi perempuan dekat luar sana nak cari calon suami yang pandai 

masak,kemas rumah,basuh baju, "ah kan suami dah kena basuh sama isteri"

ouhh tak patut tak patut!...

part2

nak cantik?lelaki pun boleh jadi cantik,beli je produk teeeett,kalau nak cepat cantik la kan...

raya dah dekat pun..kalah girl2~

nak cantik masa raya kan?

part3

lelaki kaki shopping....


p/s adakah anda lelaki pujaan wanita masa kini?

Monday, July 29, 2013

Toturial Kuih Raya_Peanut Butter Cup



Assalamualaikum...

cukup main sekrang semua dah mula upload gambar kuih raya kau!..

pandai buat ke pandai tgok?erkk....

ok hari ni hadek nak kongsi satu resepi kuih raya yang baru buat semalam,

nama kuih tu Peanut Butter Cup!..

kuih ni cukup main senang nak buat,rasa sekali pasti nak rasa 10 kali! sumpah tak tipu dikk oiiii....

ok cara nak buat dia senang je...


bahan utama mesti la cornflake yang yum! 

2.cokelat 

3.peanut butter

4.badam 

5.kacang

ok lepas barang semua dah ad,boleh mulakn projek!..

campurkan kesemua bahan2 tadi,lepas dah sebati boleh masukan ke dalam cup..

dan sejukan dalam peti sejuk selama 2jam,tak nak 2jam pun tak apa...


kalau nak cantik lagi,boleh la hias atas dia,buah cherry ke..apa ke kan!..


ok di atas kuih yang telah siap!..mudah simple senang jer...

yang mana jejaka dekt luar sana jangan malu nak try buat..kikiki~


Saturday, July 20, 2013

Ucapan Puasa Tak Berapa Nak Jadi Sangat!




Assalamualaikum...

ok apa yang nak kongsikan adalah aktiviti sebelum puasa~ yang sangat best

ucapan puasa yang tak berapa nak jadi sangat! erkk...

Part 1



Park 2



Thursday, July 18, 2013

Free Pre Wedding! Jum Terjah~




Assalamualaikum...

ada tak yang berminat dengan Free pre wedding saya buat ni??kalau berminat boleh Pm 

saya untuk maklumat lanjut mengenai Free pre wedding ni...

10 yang terawal yang booking wedding korang,akan mendapat Free pre wedding!!...


dan sekarang hanya tinggal 4 seat lagi... 

sapa cepat dia yang dapat! lalalaalallal.....

ada term and condition

untuk maklumat lanjut boleh call/whatsapp @amirnaufalphotography 017-6724698 atau 

saya pun boleh....

Wednesday, July 17, 2013

Berbuka Puasa Bersama Johnny's





Assalamualaikum....

huuuu...berbuka puasa bersama artiss oversea,kata kau! erkkk....

lama sangat tak jumpa makan ramai2 macam ni..ramai ke?4 orang jerr...

Efun, busy koje yang tak pernah akan habiss..ijat aben artis dari oversea 6bulan sekli dia 

balik malaysia,belajar jauh2 dekat china..

masing2 busy dengan kerjaya masing2 gitu ahaha erkkk....


ok jadi persilakan melihat hasil makan bersama Johnny's





ok ni bin ajaib! apa yang tak buat lagi adalah! lupa nak amik gambar makana! erkkk frustt!!!...


Tuesday, July 16, 2013

7 Ramadan




Assalamualaikum...

yeahhh! baru ini hari nak update blog,sekian lama tak update rasa macam nak nangis!

maklum la tak sempat,sebokan dengan anak2 erkk...

yeah! kita dah masuk 7 ramadan,maknanye kita sudah berpuasa seminggu! yeahhh!! eh~


dikesempatan ni ak nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam dimuka bumi 

ini!! puasa jangan tak puasa~

tinggal berapa minggu lagi kita nak raya!cepat betul masa berlalu...

ok apa2 pun selamat beramal dibulan puasa... sebelum tu mai kita layan lagu maher zain 



RAMADAN....



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...