Followers

Thursday, August 29, 2013

Saya Seorang Photographer!






Assalamualaikum.....

alhamdulillah,dapat jugak update blog...

dulu lain sekrang sudah semestinyaaa lain gilaakk...dulu kuruss,sekarang debot!

baiklah saya seorang photographer,editor,blogger,talent,dan catlover!

hari ni just mahu kongsi gambar2 wedding yang baru2 ni berlangsung....

sambil makan kopok,boleh layan gambar dekat bawah ni!...

Shoot1


Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Wedding,Engagement,dan Pre Wedding!.. sebenarnyaa banyak lagi,tapi tak boleh 

masuk,nanti blog jadi berat! seberat badan aku ni ahh!....

kalau nak tengok lagi gambar,boleh pergi Page @Amir Naufal Photography



nak tanya pakage boleh 

Call/whatsapp 0176274698 @Amirnaufalphotography 0173541949 @Lelakigeek


Tuesday, August 20, 2013

Photoshoot Baby Cat





Assalamualaikum...

yeahh! akhirnyaa dapat jugak shoot baby cat saya! kemain baby lagi....

tempoh hari punya shoot,4 ekor baby cat...

masing2 ada perangai masing2,sonok sebenarnyaaa,"dah mcm orang plak"

baiklah! lai lai kasi tengok ini gambar dulu,sambil2 tu boleh la pilih mana yang paling comel erkk...


Shoot1

Rocky muka sejibik macam ayah dia,siap ada rambut depan pacak...rockla tu...

ntah betina ntah jantan,nama mian letak je,asalkan boleh je aku ni kan....


Shoot2

Riky best tak nama dia,riky martin gitu....tak sabar nak tengok dorang semua ni besar,

nak main sama2 panjat cat tree! eh....


Shoot3

  Moky luv u bebehhh! corak batik2 ala2 kek batikkk...


Shoot4

yang ni nama dia bukan booking! yee..ni dah ada orang tempah nak bela katanyeee! 

ijat aben telah book ini kucing!... 

jaga2 kucing ni pakai stokin,agak seksi sikit nanti kalau dah besar...



P/s berpuas hati bila dapat shoot anak2 kucing,rasa macam nak shoot baby plak!....

Sunday, August 18, 2013

Beraya Sakan Bersama






Assalamualaikum....

raya ke 4 dah mula projek nak berjalan raya rumah sahabat2....

bila lagi nak datang beraya kan kalau bukan hari raya setahun sekali erkkk!....

bila datang rumah sahabt2 dapat lagi eratkan hubungan yang telah kita bina! gitu kau!....

lai lai lai kasi tengok ini gambar masa beraya rumah sahabat2 saya...

Beraya Rumah Asif & Acap


bakso dihidangkan perhh!!! sedapp wok pedaasss..rasa nak lagi! nak raya lagi boleh tak?



lepas dah makan kenyang,main dekat luar pulak..main apa?main amik gambar yuhuuuuu~

Beraya rumah fara pulakk!



Siap semua nak pose bagai...


thanks you rara dan family! selamat hari raya geng 


Raya setahun sekali,insyallahh ada umur yang panjang kita beraya sama lagi...amin amin!...

ada lagi tak rumah yang boleh terima kami?wahh gitu...kami mahu makan! mengamuk tak tentu pasal! erkkk...

Thursday, August 15, 2013

1 Syawal Sendiri Ku Sendiri





Assalamualaikum...

tajuk entry nak macam lagu sudah,1 syawal ku sendiri....

maksudnyaaa hanya gambar saya saja yang ada,saja nk tunjuk muka yang tak berapa nak elok ni kan!... 

gambar raya pertama,pose single gitu....


pose ala2 banglah datang nak jual carpet,dengan muka serabai....eh!

baju raya simple2 sahajo,warna cream...

tahun ni baju tak berapa nak design sangat,kalau design pun,sapa nak tengok...

lembu pun tak sudi tengok...

muka closeup gitu! diserikan lagi dengan tahik cicak dekat sebelah mata...


p/s raya tahun ni simple2 sahaja,insyallah ada rezeki tahun depan gua upgrade sikit...




Tuesday, August 13, 2013

Anak Kucing Paling Comel!





Assalamualaikum...

selamat hari raya saya ucapakan! lama benau tak update blog la,rasa sunyi bangat tak update...

jadi ini hari nak update pasal anak kucing aku yang comel gila2 barbiess..

alhamdulillah,akhirnyee Rizky telah beranak! pada 31.7.2013 dapat 4 cahaya mata!

balik rumah tengok anak ada bawah mejaa!!...

berjoget2,menangiss air mata darah!..
1.Muez
2.Rocky
3.
4.akan diberi kepada sahabat saya ijat aben!

yang ini fav! sebab muka sejibik macam ayah dia ada rambut pacak lagi kau!.


dan yang ini mama dia Rizky yang saya sayang!


P/s Alhamdulillah rezeki saya nak dapat anak kucing lagi,lama sunggh tunggu,dia pun macam orang jugak ada rezeki adalah anak dia~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...