Followers

Friday, October 25, 2013

Kisah Moky Kucing Yang Nakal




Assalamualaikum....

moky moky si kucing yang nakal! apa dia yang cepat..

tak tahu la ikut perangai sapa ni...

sebab apa kasih nama Moky?sebab dekat dahi dia ada huruf "M" cer tengok betul2 dik...

lagi satu yang pelik,napa bulusss dia mcm marble?erkkkk

ni mesti mak dia dulu terkenan kucing marble....


tengok tu,kalau kita letak dekat luar,kemain aktif lagi dia ni...

alahai aku dah gelar dia2,macam orang plak kan!...

apa2 pun moky tetap di hati saya....

Wednesday, October 16, 2013

Kisah Riky Si Kucing Yang Comel





Assalamualaikum!....

123 cak! miaww miaww miawww! ini kisah saya si kucing yang suka menyepikan diri!

Riky si pelik yang sangat pelik!kalau buka pintu bilik,mesti dia yang last keluar,

macam blur2 jer,tapi dia ni manja! suka lawan aku...

i likeeee sayang anak papa...


Riky kalau kita nampak dari rupa boleh tahu,yang ni baka maiencoon! wauuu teruja kejap

sebab macam lion! silap silap aku tido dia makan kaki aku erkkk...

tapi Riky special...

ok tamat kisah saya eh! kejap jer kan...bye bye miawww~


Saturday, October 12, 2013

Anak Semakin Besar,Anak Apa?





Assalamualaikum....

heyyyy geng! just nak kongsi satu gambar dengan anak2 tersayang!

3 kucing yang diberi nama Moky,Rocky,dan Riky

semua nama nak macam mak dia Si Rizky

dorang ni makin besar,makin nakal kemain susah lagi kalau nak dokong...

kalau sekor boleh tahan lagi,ini 3 ekor! sekor masuk bawah katil,sekor pergi dapur,sekor lagi  bawah meja!

cuba bayangkan aku nak tangkap dorang ni macam mano?erkkkk....

tak apa,sonok ada kucing banyak ni...


oritee gambar dekat atass ni,yang sempat shoot...

geram betul sama dorang ni...rasa nak gigi telingaaaaaa!!...

Tuesday, October 1, 2013

Movie Terbaru 3Momok Mengamuk!..




Assalamualaikum....

movie ini akan ditayangkan pada tahun depan!

3momok mengamuk! katanyeeee....

so jangan nak boikot filem aku buat,jangan nak mandai2 masuk dalam youtube ke hapeh!!!

sayangilah industri filem malaysiaaa kita! gituuu~


apa2 pun smart ini gambar! thanks you photographer hebakkk! @Amirnaufalphotography

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...