Followers

Thursday, November 28, 2013

Lelaki Geek Dalam Media Hiburan! Gosip sensasi gitu





Assalamualaikum...

hey! ketemu lagi bersama saya lelakigeek gituuu kan!...

oritee pertama sekali saya nak ucapakn tahniah kepada atas diri saya! yeahhh erkkk...

sebab dapat masuk dalam majalah media hiburan tempoh hari...

tajuk utama fiq blogger & jurufoto berjaya kau!...hangat hangat hangat!

gosip sama anzalna tak ado plak..sedih.....

alhamdulillah,langkah demi langkah ok! jangan terburu2....insyallah rezeki kita ada di mana2 

kalau tak usaha mana nak dapat hasilnyaaa...

Thursday, November 14, 2013

Yeahhh Nak Kahwin




Assalamualaikum...

yeahhh nak kahwin! yeahhh tipuuu jerrrr...

yeahhh yeahh yeahh

puas hati sangat apa yang kita nak dapat,lagi2 gambar dekat bawah ni....

perhhh! memang buat yang terbaik untuk customer ikmal + Anis dekat Shah Alam

Promo last untuk tahun ni RM1599 2 Event Solemnization + reception + Outdoor

Book copat2,jangan lambat nanti melepassss pulokkkk..

apa2 information boleh Whatsapp saya 0173541949 atau amir naufal photography 0176724698





saya suka! awak macam mano suka ke tidoookk?tak suka boleh pergi jalan huhuhuh....

Monday, November 4, 2013

Kisah Rocky Si Kucing Like Father Like Son!




Assalamualaikumm...!

ahhh...tajuk entry cukup main,nak menyebutnyeee....

kalau nak tahu si Rocky ni sejibik macam bapak dia..

rambut nak pacak ajoooo....

manja pun sama macam bapak dia...suka nak gesel2 dekat kaki orang!..huhuhu..



ok yang bawak tu bapak dia,atas anak dia...risau jugak nak kasi main sama,takut bapak dia 

gigi,sia sia aku bela si Rocky tu!


yang ni sempat amik sama bapak dia,muka bapak dia sayu jerrr...masa bini dia bersalin pun muka cam gini...

gembira dalam hati..


yeahhhh ni la Rocky yang manja gilaaa... suka sangat bulu dia,hitam putih tahik cicakkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...