Followers

Monday, March 25, 2013

Perfume Dato K!!..




Assalamualaikum....

Perfume dato K!! baru aku tahu yang dato K pun dah ad perfume jenama sendiri ok!..

baru try dekat Jusco Aeon Melaka perhh wangi jugak "EDP" sesuai untuk lelaki ok,selalu perempuan je ad perfume EDP so tahan lama..

kalau lelaki yang bekerja dekat luar tu boleh la beli Perfume SOULMATE For Him bukan lelaki je ad girl2 pun adooo~


muka tidak bersalah erkk

muka teruja dapat beli erkk

muka berkeyakinan bila dapat test

muka tak tahu nak cakap apa..oii kak ton

harga pun murah beli 1set ade 2botol RM70 ringgit malaysia sajoo..

satu boy2 punye dan satu lagi girl2 punyaaa....



saya sudah beli dan anda bila lagi?cehhh gitu kan!!...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...