Followers

Thursday, March 27, 2014

Tip Paling Berguna! Nak Pelamin Cantik




Assalamualaikum....

siapa yang nak kahwin sila angkat kaki!!...

boleh baca tip paling2 berguna dekat bawah ni,dari photographer hebat Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography



ok sudah baca?ehh jangan nak melengting ok...ini adalah betul

sebagai photographer kita tahu apa yang ok,atau tak...

sebab camera DSLR tak akan pernah tipu! kalau muka pakai kan makeup asal boleh jerrrrr...

ingat dalam camera tak nampak jeragat2 yang ada dekat muka ?bukan nak cakap apa,

kalau boleh kita nak yang terbaik,sempurna wedding korang nanti...

banyak tengok baju2 wedding terkini,pelamin Dll....

semua terletak di jari anda untuk GOOgle.....






Thursday, March 20, 2014

Village People Dapat 34A Dalam SPM




Assalamualaikum..!

ah mesti ada yang Hadek2 nebes nak amik result SPM kan hari ni...

tapi nabellaaaaa AKA faizdickie lain sikit!dia telah dapat 34A dalam semua subjek yang dia amik..

semua bahasa dia amik,termasuk bahasa banglah Dll...

tahniah buat awakkkk...

tapi riang riaaaaaa dia sekejap jerrr...mari lihat drama 15 saat ni.....


video

ah apa macam?bertapa seronok si nabelllaaaa ni! dapat 34 A dalam SPM ahhahahahahha...

aku tengok banyak kali video si faizdickie lawak gillaaaa...



Tuesday, March 18, 2014

Anak ikan lelakigeek?





Assalamualaikum....

Kemain lagi anak ikan Bagai kan! Yela aku baru beli anak ikan baru ni kali kedua aku beli ikan!! 

Dulu bela ikan laga,letak atas lack aquarium tu.... 

Balik Rumah tengok! Kucing dah jatuhkan benda ala tu erkkk,kali ni beli buat kali ke-2


Ini ikan Nemo,ahhhhh! Tengok stok baru,fresh Dari laut apa lagi terus beli laaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kalau nak tahu bertapaa sulit,dan sesulit nak bela ikan nemo ni... Air dia bukan air biasa yang selalu guna tu,ni air laut!

Mana plak aku nak cekau air laut tu kan..
Naseb laaa kedai tu Ada jual skli.

Lagi satu kena tahu,suhu air ,dia punya tahap kemasinan,Kalau nak tahu masin ke Tak,cer try rasa ehhh!! Ajaran sesat

buat masa sekarang nemo ni ok lagi,Kalau dia meninggal aku redha ajer...

Next time ikan longkang aku bela.

P/s bila tengok ikan dalam air tu rasa tenang je,awak sama Tak Macam saya?ke Tak? 

Monday, March 17, 2014

Suka Warna Pastel?Ok Singgah Sini..




Assalamualaikum....

ada tak yang suka warna pastel?kalau tak ada tak apa laaa eh.... bye2 erkk..

ok sebenarnyaa aku suka sangat warna pastel,warna dia lembut jerrr...

sedap mata aku pandang,berkilau2 bijik mata ni ahhhhhhh~

tapi ada jugak orang tak suka pastel,itu terpulang pada masing2 ikut selera u allssss


motip aku letak gambar ni kan! meriahh gitu tengok dorang soft je...

kalau amik gambar pun cantik jer,

kalau nak buat baju pengantin boleh buat warna pastel! comfirm wedding korang meletoppp..

camera tak boleh tipu ok..

kalau nak pilih warna,boleh bincang sama wedding planer korang dulu.

dan akhir kata dari adik selamat mencuba~

p/s saya suka warna pastel,warna nampak tenang....

Saturday, March 15, 2014

Mee Tarik Warisan Asli - Kuala Lumpur

                   


 Assalamualaikum 

Kalau aku citer ni,Korang jangan nak rasa lapar sangat ok! 

Ni update live,Kau adoooo! Sempat lepas makan update la kejap...

Sapa pernah dengar Nama kedai Mee Tarik Warisan Asli?dekat Kuala Lumpur 

Jalan dang wangi Kuala Lumpur..nanti try waze erkkk



 




Apa2 pun aku Sudah Kenyang,dengan order Fried Lamen Beef sahaja!

Memang terbaik mee dia,sedap dan puas hati...

Kalau sedap maknanyaaa chef dia masak dengan Ikhlas... Yokkk ajak Pakcik Makcik,nenek atokkk pegi makan di Mee Tarik Warisan asli ehh...


Engagement! Day opppsssss




Assalamualaikum...

hari ni abang nak shared gambar eday adi dan sarah di bangi hari tu...

seronok tengok dorang sweet sangat!...

eh nak promote sikit! PERHATIAN! ni gambar hasil dari team Amir Naufal Photography

Malaysia photographer gituuu~

kalau nak aku shoot untuk korang kahwin pun boleh! mai laaaa 

contact kita orang 0176724698 Amir Naufal 
                                0173541949 Lelakigeek

Email l amirnaufalphotography@gmail.com







kau rasa sweet tak?nak bagi berapa bintang ?

Friday, March 14, 2014

www.lelakigeek.com?




Assalamualaikum!

hari ni mood happy gila barbie doll! yeahhhhh akhirnyaaaaaaa

dapat jugak aku tukar blogspot kepada .com!



apa macam?ok ke tidokkkkkkk!!...

alhamdulillah,suka sangat dapat tukar eh tak tido malam aku macam ni erkkk...

tak lupa jugak yang bantu aku buat benda ala ni!... kepada En Potia Casadelarossa dan baba!

blogger terkenal malaysia Ahmad Fauzi Aryaan makaseh sahabat!


Tuesday, March 4, 2014

My Birthday BOY Lelaki Geek 23




Assalamualaikum...

alhamdulillah,hari ni genap sudah umur aku 23 tahun!!! fuhhhh

makin tua aku ni,sedih plak pikir pasal umur ni....

arghhhhh!!











jauh dah perjalanan aku,macm2 pengalaman,dugaan yang aku lalui.

sekarang otak aku perlu jadi lebih matang,untuk masa depan negara dan bangsa! eh?

dri segi fizikal tak mantang xpe,janji hati senang huhuu...


kesusahan banyak mengajar aku utk jdi orang yang berguna,


erkk tak ada orang nak bagi aku hadiah ke?sedihhhh~
apa2 pun thanks you!!! so much kepada sahabat2 yang sudi wish bday boy ni ahhhhh...

doakan saya akan lebih maju


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...