Followers

Wednesday, August 20, 2014

Santai Petang Di Helipad Lounge,Menara KH




Assalamualaikum.....

lama benau abam tak update blog,hari ni tergerak hati nak upadate pasal tempat abam lepak semalam petang bersama geng2...

tempat dia memang wow! mesti ramai lagi yang tak tahu tempat tu...

namanyaa Helipad Lounge tingkat 34 lift 4 ok jangan naik lift salah ehh...

helipad tu buka jam 6ptg sampai 12mlm

meh layan gambar dulu nahhh! diambil dari canon mark3

Shoot1

ini konon2 candid picture,tengah bual2 ada paparazi shoot iteww tau...
bersama Ijat Aben

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5


next gambar seterusnyaaa guna iphone 5s sahaja! pun dah cantik kan







ok benda wajib masa nak masuk tu,kena la beli air dulu,so air dia rm20 ke atas

lepas dah order air semua,masa tu la ak berlumba2 naik ke atas! tak sabar ok!

jakun punya pasal,terus amik camera zapppppppp!! 

so berbaloi la bayar air rm20 dapat naik atas amik2 gambar sampai hang phone! batery pun habis..

ok balik~ bye2


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...