Followers

Saturday, March 15, 2014

Mee Tarik Warisan Asli - Kuala Lumpur

                   


 Assalamualaikum 

Kalau aku citer ni,Korang jangan nak rasa lapar sangat ok! 

Ni update live,Kau adoooo! Sempat lepas makan update la kejap...

Sapa pernah dengar Nama kedai Mee Tarik Warisan Asli?dekat Kuala Lumpur 

Jalan dang wangi Kuala Lumpur..nanti try waze erkkk



 




Apa2 pun aku Sudah Kenyang,dengan order Fried Lamen Beef sahaja!

Memang terbaik mee dia,sedap dan puas hati...

Kalau sedap maknanyaaa chef dia masak dengan Ikhlas... Yokkk ajak Pakcik Makcik,nenek atokkk pegi makan di Mee Tarik Warisan asli ehh...


Engagement! Day opppsssss




Assalamualaikum...

hari ni abang nak shared gambar eday adi dan sarah di bangi hari tu...

seronok tengok dorang sweet sangat!...

eh nak promote sikit! PERHATIAN! ni gambar hasil dari team Amir Naufal Photography

Malaysia photographer gituuu~

kalau nak aku shoot untuk korang kahwin pun boleh! mai laaaa 

contact kita orang 0176724698 Amir Naufal 
                                0173541949 Lelakigeek

Email l amirnaufalphotography@gmail.com







kau rasa sweet tak?nak bagi berapa bintang ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...