Followers

Sunday, July 6, 2014

Sesal Separuh Nyawa-Alyah




Assalamualaikum....

Sesal separuh nyawa fuhhhh! sedih punya cerita hari ni...

kita baru tahu lagu alyah yang terbaru keluar bulan 6 tempoh hari....

1st dengar perhhhh cair kejappp...

den terus jadi layu dan separuh nyawa dekat alyah punya lagu baru ituuuu...





Click Video HD Sesal Separuh Nyawa-Alyah


dan alyah pun dah pakai tudung,sangat cantik 

dan lagi kita suka sangat alyah berhijab,cantik dan menawan... (bersinar2 mata)

lagi alyah bawak lagu sesal separuh nyawa, banyak maknanyaa... cer try tengok lirik dia

jangan kau teresak2 baca nnt ehhh...

video clip dia sangat best HDDDD tak puas tengok,ni aku dah jadi gila bayang plak erkkk

ok laa takat ni sahajo lagu abg boleh share sesal separuh nyawa by Alyah love you so much gituuuu~

untuk lagu ni abam bagi 6 bintang


p/s selamat berpuasa kepada seluruh umah islam ramadan 2014




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...