Followers

Sunday, July 27, 2014

Ucapan Raya Yang Maha Mulia Abang Lelaki Geek





Assalamualaikum...

Alhamdulillah esok sudah raya! sudah pastinyee aku rindu time ramadan hukhuk

moga tahun depan akan dapat berjumpa lagi ya ramadan...

dengan kesempatan ini abam nak ucapakn selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

kepada yang mengenali diriku ini yee..

almaklum la kita ni suka bergurau,dalam gurau2 tu ada terkasar sikit...mungkin ada yang terasa kan..

harap dapat di ampun ye.. kosong kosong eh macam kiki ah kau hadooooo!!


aku sediakan 2 kad raya ni ah! baru lepas photoshoot bersama amir naufal photography

bertemakan Pallet,rustic concept... by Lelakigeek ok kau jangan main2 aku buat benda pallet ni makan masa...

alhamdulillah tercapai impian ak nak buat pallet macam ni,nak guna kahwin pun boleh 

Pelamin ke,Photobooth ke, i all akan open price nanti yeahhhh


yang paling best tak payah pergi studio mano2 sebab ni studio dalam rumah ajoo!! best!

photo yang the best dari @Amirnaufalphotography 0176724698

Pallet,Rustic Concept By Lelakigeek 0173541949

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...