Followers

Saturday, December 26, 2015

Gambar seksi di istanbul ; Lelakigeek





Assalamualaikum....

wahai sahabat maaf kalau abang terupdate gambar seksi abg masa dekat istanbul...yang tak berapa ok ni.....

yang sebenarnyaa nak letak tajuk hati sudah musnah dimakan oleh anai2 :(

abaiakn....

kenapa orang susah nak faham perasaan kita ye?ke kita ni perasan krik krik krik krik....

tak apo la abg redha ,kalau tak suka terpulang,hak masing2.....

macam over plak ehhh..feeling lebih,banyak sangat tengok slot akasia tv3 ehhh...

lupakan entry meroyan tu,kita layan gambar vogel abang masa dkt istanbul

serius sejuk,abg janji tak tipu :)



Thursday, December 24, 2015

OPEN DAY Lumiere Concept : Package Kahwin Amir Naufal Photography,Lumiere Concept Dan Sharhim Khan



Assalamualaikum...

hi bakal2 perantin yang nak kahwin tahun depan??

kami dari photographer Amir Naufal Photography,Bridal Lumiere Concept dan Makeup artis Sharhim Khan

nak bagi promosi gilaaa merecek sampai kena muka u allsssss~

OPEN DAY LUMIERE CONCEPT 25,26,& 27 DECEMBER 2015



























RM1799 Two Event
.
Nikah + Sanding + Free Outdoor (sameday)
.
Harga Tawaran bermula dari 25 , 26 dan 27 Disember  2015 sahaja. di Open day Lumiere Concept
.
+ 6 Pasangan Bertuah akan dapat Free Pre Wedding dari kami Amirnaufalphotography
.
kena mai dulu baru dapat harga gila gila ni huhuhuhuh!...
.
.
Hye..Jangan lepaskan Peluang LUMIERE OPEN DAY END OF YEAR .Kami Tawarkan pelbagai tawaran hebat seperti harga sewaan busana kami bermula dari RM 499.00 sahaja . 
.
.
Selain itu dapatkan tawaran menarik juga dari Juru Makeup kami @sharhimkhan ada free gift contek lens berwarna warni gituuuu~
.
.
Whatapp 0173560239 untuk pertanyaan dan Temujanji.
.
Hanya yang membuat temujanji sahaja akan di layan .
.
Terima Kasih.
0176724698 Amir Naufal NA
0173541949 Lelakigeek

ok apa tunggu lagi jum booking we all sekali jalan huhuhuhuh! <3




Wednesday, December 23, 2015

Dilwale - Lagu Janam Janam



Assalamualaikum...

semua orang tengah mengilaaa janam janam - Dilwale

meh abg shared lagu janam janam,erkkk yang benar abang pun sudah jatuh cinta dengan ini lagu huhuhuh...

ok meh layan dulu...feeling eh eh <3

           

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...