Followers

Wednesday, February 28, 2018

KE SEOL KOREA KITA



ASSALAMUALAIKUM....

JUST NAK SHARE GAMBAR KE KOREA HARI TU HUHUHU...

KITA PEGI MAIN RENDAH! xde under agensi...

pastikan sebelum nak pergi kena buat kajian sikit pasal korea....




Ni dekat istana apa lupa namanyaa... huhuhuh kita orang sewa baju tu rm50 tak silap duit malaysia
boleh pakai 2 jam..

kalau korang dah sewa baju ni,nak masuk istana ni free jer











Vilvadi Park memang best kita booking by Klook RM310 sekali dia ajarkan main
bas pergi balik pun sekali huhuhuh berbaloi!

eh macam2 ada laa dekat korea,korang kalau nk pergi google dulu mana tempat yang best...comfirm korang akan jumpa tempat2 kita pegi ni huhuhuhu....

better nak cantik pergi time salji,gambar cantik...lagi2 dekat nami island...



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...