Followers

Tuesday, November 23, 2010

Tag:Cinta Pertama

Motif???

salam hari selasa semua, ni hari aku telah di tag oleh 2 manusia yang agak gila iaitu,Cik Juju@Jojot dan ahmadfauzi@Pojiah yang memaksa aku membuat N3 pasal cinta pertama,cet..terpaksa aku sahut cabaran diorang.mula2 kan....
.
.
.

Cinta pertama aku??nak tahu sapa??

Cinta kedua aku??nak ke tahu??

Cinta ketiga Aku??perlu ke aku nak bagi tahu??

Cinta keempat aku??adoiii...susah nak bagi tahu..

Cinta kelima aku?
.
.
.
.
.
Sebenar cinta pertama sejak aku masuk kolej,budak area Jb aku rase die suke aku,aku pon suke dia
tapi masing2 tak pandai nak luahkan perasaan..lagi2 aku yang agak pemalu,
tak boleh jumpe perempuan,kalau jumpa mesti bisu tak berkata.wink!wink!
mase die habis sem tak kembali lagi kat kolej..pehh..sedih gila,mmg rugi aku..
malanngnye..cinta telah pergi jauh,dia pon dah ada yang empunye..
sekarang aku masih single,mingle,tringle,pringle..
.
.
.
sekrang aku mahu focus satu jew dulu,stdy..
then cari keje,dan cari duit manyak2
kalau duit xde aku rase,perempuan tak pandang kot...paham2 jew la
perempuan zman skung sudah moden.
.
.
.
klau ade owg nak pinang aku,bagi tahu cepat2 ok 
 tempat terhad!!
ada ke orang yang suke aku??

.
.
.

Jodoh Semua Ditangan Tuhan Kalau ada?Ada la,Kalau Tak Ada? Tak Ada la..:(
Pasrah~

calon2"cinta tidak kesampaian"
*Eza Aziz
*Abby Zulin
*Eireen
*Iera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...