Followers

Sunday, December 5, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan


Blog Baru (2010) Pilihan


Wasalam Wahai reader2 yang dihormati sekalia,
hati ni tergerak nak join,Blog Baru (2010)pilihan
layak kew aku msuk??layak la kot sebab aku pon baru lagi
 dalam dunia blogger ni..
.
.
.
Tarikh blog aku ni beranak 11 Oktober 2010
1st entri aku yang bertajuk  Jom Baca Kisah Aku
sapa2 yg tak bace sila2 la bace~
.
.
jum lorh kepada blogger2 yg baru lagi nak hidup dalm dunia 
bebelog yok!!
.
.
jangan lupe UNDI FIQ,
cam comfirm jew aku dpt msuk ~
.
.
opp jap last2 thanks kepada  Azman Roslan telah menubuhkan
blog pilihan malaysian 2010..





Blogger Bertudung

Calon-calon Bagi Blogger Yang Bertudung yang pasti korang kenal
sudah semesti nye Irine Nadia Marcello,Fatin Liyana dan
Cik Nadia Bayu yang aku suke sesagat,sapa yang tak terjah 
blog adik2 manis ni,kene la terjah sekarang..
.
.

Kali ni Fiq nak berkongsi blogger2 wanita bertudung pilihan fiq
jangan lupa undi ok.."tipu2"

Bagi yang tak tercalon,cuba tahun akan datang
jangan bersedih ok:)

.
.
.
.
http://nurulbadiah.blogspot.com/
http://lyanahisham.blogspot.com/
http://qisgudgurl.blogspot.com/
http://att0ae.blogspot.com/
http://pinkypwincess86.blogspot.com/
http://athirahmedanpunye.blogspot.com/
http://hezesuze.blogspot.com/
http://qilazulkefli.blogspot.com/

http://www.permaisurimon.blogspot.com/
http://zoeyzauyah.blogspot.com
http://nzbapplepie.blogspot.com/
.
.
.
.

Sudah2 nnt full kene block aku nye blog
ape mcam ok tak blog kali ni..??
harap berpuas hati ye adik2
.
.
.
sory ye kalau ade sapa2 fiq tak list kan sekali
mungkin masa akan datang fiq akan buat
jadi nak tak buat blog lelaki pilihan ku??
nantikan~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...