Followers

Tuesday, December 21, 2010

1st Video

wasalam.....
Entri kali ni tidak ade unsur kelucahan, video yang akan aku hidangkan di bawah ni,telah ditapis 100%
oleh jaim yang berdaftar,video dibawah ni,
adelah dasar paksaan dari si A******,ape2 terjadi beliau kena bertanggung jawab~

 background music blog ni jugak akan dihentikan buat sementara untuk memberi laluan
 kepada video dibawah

.
.
Aku tak sanggup view video tu
SUMPAH aku tak tengok lagi video kat bawah ni
lepas aku post dekat FaceBook,

Respon~
.
.

Harap mana yang view video tu,jangan la pikir yang bukan2 fasal fiq,
enjoy ok

Amir Naufal Na aku sahut cabaran ko..
.
.
.
.

video pertama dan terakhir....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...