Followers

Monday, January 31, 2011

Contest one only : Bajet Hot


Salam satu negeri!! yang telah dilanda banjir baru2 ni
mudah2han semua selamat dan sehat sejahtera...

Hari ni ABG Fiq telah di tag oleh Fie Omar di dalam contest ni....ape lagi
den rase teruja banyak tengok contest ni,yang telah dianjur oleh Reza
bedebar2 rasenye...
hola yahiba!!

 Sebut tentang fashion,semua mesti tahu kan?
yeye!!
aku bab2 fashion ni kurang sikit pengetahuan,kalau ape2 baju kew seluar kew aku main
beli jew,ikot suke jew...napk jew terus beli tak ada nak belek2 tgk 2,3,4,5 kali...
lama2 tak beli plak kan...

Bagi
 Gadis2 kat luar sana tu mai la cri lelaki macam aku kalau bershopping kejap jew,
kalau nak diikutkan berfashion tidak kira umur,nenek aku pon pandai berfashion
tapi tak la semoden budak2 zaman sekarang,berkain batik pon dah kira fashion ape
yang lama jangan dilupa jangan!!

Ok2 berbalik kepada contest kita tadi,sebenarnye aku ade
beberapa style atau fashion...aku senebenarnye main bedal jew
semua pic kat aku main letak jew..tak ade kene mengena antara hidup dan mati..


Fashion ke ni??ok la...cam orang baru balik dari keje
formal tapi tempat ala2 kene pakai baju casual cam tu
orang tak buat aku buat!!



2nd aku main2 dengan camera,dengan berfahion begini rupa
ala budak nerd cam tu tapi,xde spek plak..



Nampak tak apa yang  melilit dekat leher aku tu??tu bkn skaft taw
tu sweater busuk aku, bawak gi balik pratical...
pandai jugak aku berfashion~



Style kan,mana taknye Blazer Amir Naufal
50% disponser oleh beliau..



Tshirt hitam,mmg nampak style,dan stylo..saya suke
tapi kalau pakai dalam cuaca yang panas tak sesuai,
kalau pakai malm tak nmpk pulak...




Aku sebenarnye suke pakai baju yang simple2 tak sarat dgn ropol2 segala
ikot individu la...masing2 punye citer rase,kalau cam ni style bapak kuda belang
baju ni ok jew...aku selese.




ok DONE!! aku nak tag 3 orang manusia yang paling sesy
iaitu:


Amir Naufal Na
Syafiq sokelat
ahmadfauzi- A.K.A Patik



Saturday, January 29, 2011

Mula La Gatal Aku dah Mali

Persoalan  gambar dibawah ni...

*Malas nk bercinta....”Buat masa Sekarang”
*Pastu gaduh,putus....cam budak2

Aku senang  jew  tunggu umur  30lebih baru bercinta
Dan terus kahwin kalau dah gatal sangat...”kalau duit dah cukup la kan”

Ini jam perempuan  semua  market  tinggi2,mas kahwin pon nk tinggi...
cam artis la plak....

aku nk simple jew   murah  ($$),dan berpatutan...
asalkn bahagia.


Mula2 malu nak ngorat...


tak sampai berapa minit dah couple...fuhhh class tu

Doakan kebahagian aku....

Tuesday, January 25, 2011

Blogger Kacak Lagi Bergaya



Ye kite Bersua Kembali Bersama Abg Fekri, lama sudah den ni tak update blog
rindu plak rasenye,

Seketika tadi aku
terpikir  satu idea dari otak aku yang agak karat la jugak, baru lepas abis kelas kata kan...
ye2 abaikan..

Abg fiq ni ahhh..nak Update pasal Blogger Lelaki Kacak Lagi bergaya,
sape2 rase diri tu kacak lagi bergaya sila angkat tangan,
jangan malu2 kambing siam...

sudah semestinye aku orang pertama yang angkat tangan..
mengaku kacak lagi bergaya..."kene la bajet hot sikit"
yeee!!...hidup mesti diteruskan "Motif"??

Orite abg teruskan la dengan misi abg ni ye "abg ye"
"abg2 nak sain"

Sila Click blogger yang kacak2 kat bawah tu,singgah ler...
mai la...



Hizami Li, ye itu Nama Berliau


Pojie Budak Landon La konon...


Pojiah,datang melaka tak pandai nk pelawe aku makan..



Amir Naufal kene la promote jugak,kacak ape,,
konon nye la..



Ijat Aben...huu..
amoi gamai suke die...bru jew buat blog sudah gamai amoi2 follow



Daniel Adie,budak Melaka..
die terpasan aku dekat bowling,malu la tu nk tegur~



sahabat baik Hanis Zalikha,dak ni Stdy Dekat Jerman



Fie Omar,Peminat Kipas aku 


Haikal,blog beliau pelbagai info yang menarik tak caye
try jengok2.



Pakwe adira agak nye..lagi stu pew yang aku suke
mamat ni,SUKE CAKP LEPAS tapi best,
 layan jew



Hero Blogger,Aizul Marcello photographer pow die
meh la shoot aku plak..

Ok Puas tak??puas kan..bagi wanita2 diluar sana dapat la cuci mata sikit
bagi lelaki kat luar sana jugak cuci kaki jew la...

View2 la blog2 yang tercalon ni..pasti puas hati

Sekian Terima Kaseh :-

Thursday, January 13, 2011

Kembali Kew Sekolah

Hari ni dalam sejarah aku daftar lambat satu Hari selepas hari pendftrn
sangat kecewa dengan diriku..

bukan aku sorang jew yang lambt ade lagi manusia2 yang lambat 
lihat dibawah,gambar2 yg gedik2 semua tu  manusia yang lambt
tak sedau diri,lambat ronggeng2 lagi...


Team rem it 2011

  
Jejaka tanpa cermin,gagah perkasa...
yang baju merah nsem kan??boleh la gadis2 diluar sana mtk no fon
lagi sorang yg comel2 tu..abg fahmi,sgt comel...


Ni team aku tak campur..ni team jahat...


Minah Purple..


oppp...jangan buat andaian,jap2 lagi satu jari koreng hidung ntah spe2 
tjuk2 aku...


Drama la plak...yang bju sokelat ayu sgt,tergoda i


alalalala...busuk2,meh rapat lagi
sory makcik belakang tu sje jew nk msuk gak..


Cantek ni baru ok,saya perkanal kn ni kak ogy..muda lagi
baru 24..:) suke gelak2 suke buat aku gelak..sampai tak hingat dunia


Nak no fon,ni plak makcik salma,
die la manusia paling bising...kalau bercakap tak henti2,sakit tinge ni, nk jew sepok 
wink! wink!


Jum Balik Tidow....

Sahabat Itu Penting,Mereka Dapat Merawat Luka Kita bila sakit
Thanks BFF

Monday, January 10, 2011

Sekadar Ingin Berkongsi


wasalam hye reader lama gak aku tak menupdate blog..emmm
almaklum la aku bukannye banyak idea macam Syafiq @ Sokelat, nk di lontar kan cehhh

hari ni aku mau sajikan korang gambar aku yang tak
seberapa,yang diambil oleh Abg Amir Naufal NA,jap2 cara dia ambil comfirm ok la
cara aku pose plak tak ok..cet..pas ni kene pinjam beliau majlah maskulin nak stdy
pose maut....

gambar ni diambil pada hari sabtu yang lepas,tetibe!!
Fauzi Ahmad A.K.A Pojie telah muncul di melaka,sebenarnye beliau sama membe beliau telah bercuti2
di melaka,mmg ade temujanji sama dorang semua nk jumpe,last2 jumpe sekejap jew
masa tak mengizin kan,tak sempat nak amik gambar sama2 dorang (kekwat kata kan)

Lagi pon gambar2 kat bawah ni snap pow lepas hujan benti,redah jew la
selagi mampu...
saya nak igt kan sekali lagi blog saya tak sehebat mane sory :(
.
.
.
.

Bajet Hot jew ni...
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.



sekian terima kasih
"Hidup Itu Indah" jangan Persiakan Hidup Anda selagi
anda bernafas..

Monday, January 3, 2011

One In A Million




Part Chorus Manyak best wooo~



Jet setter
Go getter
Nothing better
Call me Mr. been there done that
Top model chick to your every day hood rat
Less than all but more than a few
But I've never met one like you

Been all over the world
Done a little bit of everything
Little bit of everywhere
With a little bit of everyone
All the girls I've been with
Things I've seen it takes much to impress
But sure enough you go it makes your soul stand up from all the rest

I can be in love
But I just don't know
Baby one thing is for certain
Whatever you do it's working
All the girls don't matter
In your presence can't do what you do
There's a million girls around but I don't see no one but you

Girl you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this

You're not a regular girl
You don't give a damn about your look
Talking about I can't do it for you
But you can do it for yourself
Even though that ain't so
Baby cause my dough don't know how to end
But that independent thing I'm with it
All we do is win baby

I could be in love
But I just don't know
Baby one thing is for certain

Sunday, January 2, 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...