Followers

Monday, May 30, 2011

Kilafairy VS Angelina Jolie





Wohhh i Love kilafairy,sape kilafairy??
meh aku nak citer pasal si gadis manis ni,berliau anak perempuan kepada penyanyi Rohana Jalil


mengapa aku nak buat sangat pasal citer beliau??

Sbb....
saya suke Kilafairy,muke die npk unik sikit,dgn bibir die alalala...
angelina jolie gitu kn..somel!!

Kilafairy menaung dibawah KRU studio dan dari segi lakonan
dalam movie Karak sangat la berjaya..
aku boleh gelarkan Kilafairy ni sebagai pengoda,mase aku tengok Filem karak 
mata aku ke arah die jew..sbb die paling menyerlah dalam citer tu..

Biodata Kilafairy



Nama Sebenar: Syakila Nisha Jahangir Khan
Nama Komersial: Kilafairy atau Kila
Pendidikan: Diploma Pengurusan dan Pemasaran Fesyen di Kolej Antarabangsa Raffles
Kerjaya: Pelajar, penyanyi dan pelakon
Drama: Hotel Mania dan Misteri Alam Hitam (Darah Pontianak)
Filem: Karak arahan Yusry KRU



teka2 mana kah kilafairy antara ramai2 gadis jelita di atas ni


Angelina Jolie  Vs  Kilafairy  


Sekarang kite sudah ada Kilafairy jolie dekat  malaysia,hope die boleh
lawan angelina jolie


like like like KilaFairy
sapa yang belum kenal sapa kilafairy...gi la kenal2 sama beliau
dekat fan page Kilafairy

Sunday, May 29, 2011

Mari Belajar 1stToturial Lelaki Geek





Mari2 sapa yang sudi belajar toturial sama abg meh,abg nak ajar ni
meh2....


1st time aku buat entry pasal toturial,hope dapat sambutan dari peminat2 saya
edit2 gambar ni pon aku main suke2 jew,aku pon main godek2 adobe photoshop ni...aku banyak tengok blog berunsurkn toturial dan banyak belajar dari situ,xpayah nk gi kelas ke ape..membazir!!!
ni aku aku bkk kelas free jew ni..

Ikut step by step baru boleh jadi,senang jew ~

STEP1
Adik2 mula click "File","Open"pilih gambar kesukaan adik2 ye



STEP2
Selepas tu Duplicate layer seperti di bawah right click pilih duplicate


STEP3
Nak jadi kan dia black and white click "Image",pilih "Adjustment" pastu pilih 
"Black And White"


STEP4


STEP5
Ikut step seperti gambar di bawah


STEP6


STEP7


STEP8
Tada... sudah siap


Itu sahaja kelas toturial abg kali ni,kalau ade ape2 yang tak kene
yang agak menyulitkan,maaf la ye abg ni baru belajar...
lepas ni nak buat toturial masak telur mata kerbau...

Petua: Anda pandai Godek2,anda boleh buat!!
Selamat mencuba!!

Wednesday, May 25, 2011

Fiq VS Zack Vote Now




 sedih dah ade orang yang lebih layak dari aku,
lepas ni,xde orang nak shoot aku lagi..sedih2,sebab dah ade model baru "Zack Fahriz"


Vote: Fiq Fikri Atau Zack Fahriz


Vote 1 untuk Zack Fahriz
Vote 2 untuk Fiq Fikri






                    
                          







jum Click
.
.
.

Monday, May 23, 2011

Setan FaceBook




hye nak berkogsi lagi 
Movie setan Facebook,agak menarik citer indon ni
sape yang bermint nak jadi setan sila dowload movie ni,

ade yang cakap,kalau xde fb mesti tak boleh hidup"Dadah"katanye
amik ko ni dah ade citer setan FB ko tgk puas2

lepas dah tengok comfirm, Syarikat yang buat fb ni muflis..



Download Movie

Saturday, May 21, 2011

PhotoShoot Couple




Hye reader,
hri ni abgLelaki Geek nak berkongsi lagi gambar yang di shoot oleh adik Amir Naufal Na
Kali ni shoot berlainan sedikit talent Ijat Aben,Acha Mahfar, Faradillah,dan camera pon lain dengan menggunakan Nikon”D700”

Sebelum memulakan shoot,kite perlu lontar kan suara kite dengan karok!! “Ade kene mengena tak”??


jangan tak percaya sore aku sedap, lunak bak ziana zain


Next...
Mari adik abg,akak..kite suai kenal dngan model kite


Ni ialah Ijat aben,ijat ni blogger jugak tpimkurang aktif sedikit disbbkn masa,kalau korang view blog die,tgk follower..gamai doe,kalah amir naufal Na..tinggi ijat tak dapat dikesan die terlalu tinggi bagi aku ”menci pokcik”


Yang ini mmg semua dah kenal kan??Acha mahfar blogger jugak boleh melawat blog beliau ok
Gambar die semua cun,jells saya


Yang ni plak gadis melayu, Faradiella Atieqah Mokhtar cun tak??tergoda tak??harap jgn pandang mata berliau.
Serem...nnt cair,fara ni tak ade blog,kalau nak kenal boleh gi kat Fb die “Faradillah Mokhtar”


Yang terakhir model duda berhias,kacak tak?muka aku biase2 jew,tak manarik nafsu korang kalau tengok.Gambar semua ok cantik,muka aku jew tak cun mase tu..
Sumpah aku suka

“Shoot Couple”





















kaki sapa paling besar cer teka..


Harap berpuas hati dengan gambar di atas tadi,dan thank jugak kepada photographer Amir yang bertukus lumus menjayakan shoot tersebut..
Kamu2 memang terbaik dari landang rusa




just click
Create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...