Followers

Thursday, December 29, 2011

Terbaik Daripada Ladang Kuda!!...




Assalamualaikum...


Lama betul aku mendiam kan diri dalam mengupdate blog bukan?


ini semua facebook punya pasal,aku tak boleh nak shared link dekat FB erkkk!!!


naseb baik aku tak pamousss la,kalau pamouss tak payah nak susah2 shared link dekat FB 
semua dah boleh singgah blog capok ni...

jangan buang masa dengan membebel ,jadi dekat bawah ni ada beberapa gambar 
yang baru2 lagi dishoot di suatu tempat yang sangat best!!..

Nak tahu dekat mana??adalahhh....

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6


P/s Thanksssss Amir Naufal!! Yang Sudi Shoot Aku,Dan Abg Zizi jugak Thankksss walaupun Kami Kena Halau Sama Pak Guard..

Workmore Thursday II


Assalamualaikum...

Biarkan gambar menceritakan semuanye...

bukan citer bawang putih atau bawah kuning ok!..ni adalah kisah seorang jejaka yang 
berusia 20 tahun..

dituduh mempunyai anak,sampai hati kau noksss...


apa2 pun aku paling comel dalam gambar tu erkk!!!!.

Akim ni mulut dia macam mak nenek,cakap macam orang besar,
aku pulak suka sakat si Akim ni,nak bagi hati aku meriah sikit tu la aktiviti aku,main sama budak2...

dengan adanye budak2 kecik dalam rumah...meriah hidup!!

rumah anda sunyi??cepat2 la adakan anak,kalau tak aku jual si akim ni...mau?erkk


P/s Akim adalah anak saudara aku,yang berusia 3 tahun..

Wednesday, December 28, 2011

Menarik!!..Tertarik,Kau Memang Penarik...




Assalamualaikum..


Hari ni specialll sikit,aku nak update pasal blog Mamat Edy Ferdauss
yang agak best jugak,dan menarik!!...


tergoda plak baca blog berliau..blog berliau menjadi pilihan daku wink!


Kalau nak tahu lebih lanjut singgah la ke blog berliau.



Ini --->Edy Ferdaus


aku tergoda dengan entry2 berliau yang kelakar dan very the simple
ahh dengar aku dah puji,bagi gula2 kelapa cepat!! erkk...


entry berliau ni penuh dengan animasi2 komek,yang mudah untuk 
pembaca Fahami..


.
.


P/s Banyak jugak Blog Yang Best!!next time,ada lagi blog yang akan menjadi pilihan aku..

Sunday, December 25, 2011

Kami Adalah Wakil Bowling Malaysia



Assalamualaikum...

Jangan nak berangan la hadek2 semua,nak jadi wakil malaysia dalam sukan bowling erkk...


semalam kami mengadakan satu sukan bowling dekat 
Mahkota Parade Melaka


yang turut serta dalam sukan bowling tersebut Amir Naufal Na,Nazri,Dan Faradiela..

dan semalam adalah pelawanan yang paling best jugak sebab hadiah pun menarik!!!


hadiah bagi juara yela "Kena belanja makan"
hadiah Untuk yang kalah pulak "Kene Jogek2 Dekat Link bowling"mampu??

Ini adalah wajah2 wakil malaysia dalam sukan bowling..teruja sekejap erkk


 Dan ini pulak markah keseluruhan kami2 semua.....

nampak bukan siapa yang juara dan siapa yang kalah??


Sebelum balik kena amik gambar buat kenangan erkk "tetibe cam skema"


 Shoot konon2 candid 


P/s Bagi juara jangan nak senyum sangat,sebab naseb je tu...dan bagi yang kalah jangan lupa belanje..Maju Suka Untuk Negara!!..

Friday, December 23, 2011

Saya Tak Seksi Macam Fizo Omar Sory...




Assalamualaikum..

Saya tak macam fizo omar,badan yang agak tuff disitu....

Dan saya tak Seksi Macam Fahrin Ahmad,yang digila kan oleh wanita...

Dan Saya tak kacak macam Malik Nor

Dan Saya Tak Cantik Macam Rozita cheff wan

Dan saya tak Cun Macam Hanna Tajimah


Dan Saya Kacak Macam Ayah Saya

Dan Saya Cantik Macam Mak Saya

Dah Abisss....

Thursday, December 22, 2011

Alhamdulillah Dapat RM100000



Assalamualaikum..


akhirnya aku dapat jugak 100,000 ribu vistor,alhamdulillah....


di sini aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi singgah blog capokk 
"Lelaki Geek"


nama blog aku Lelaki Geek fullstop!!...


bertapa suka nye diriku ini,bila dapat snap jumlah visitor yang bernilai 100.000 ringgit tunai...


gayat bukan"ade aku kesah"




Sekali lagi aku nak ucapkan terima kasi kepada yang sudi singgah atau serta paksa singgah blog aku yang putih berseri2 lagi murni...


p/s Convert 100,000 Unit Visitor Kepada RM

Wednesday, December 21, 2011

GLAM Ke? Dah Tak Glam Lagi,Mangga Sudah!!..




Assalamualaikum...

semalam aku dah janji nak tayangkan gambar ala2 cover GLAM bukan,

jadi
dekat bawah ni ada 5shoot,dan anda berhak untuk memilih yang mana satu shoot yang terbaik..
dan beri sebab kenapa pilih gambar itu boleh?

kalau tak nak tak apa lorhh.."mak tak kesah"ada aku kesah...erkkkk

setiap gambar dekat bawah ni ada pelbagai pose,sebelum ni aku tak ada buat pose2 pelik2 macam dekat bawah ni..

Shoot1

 Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

aku rasa tak salah mencuba pose pelik2 ni..memang tak salah,sampai bila aku nak pose benda yang sama je..

nanti orang cakap aku buat pose yang sama je kan!!ni dah buat pose pelik2 kira ok latu..
kau nak bising,jangan bising sama aku..


p/s Semua orang berhak bagi pendapat,aku terima dengan hati terbuka..

Tuesday, December 20, 2011

Cover GLAM Photo



Assalamualaikum...

tajuk kita hari ini,cover GLAM photo ahhh menarik!!..."konon2 aku ni masuk cover majalah Glam,Berangan Kak Jemah"

sudah la ko lelaki geek,jangan berangan lebih...

ok kite teruskan dengan objektif utama kita ye abang2 adek2,makcik2,pakcik2..dan sebagainye..

malam semalam,aku ada photoshoot bersama photog yang baru nak meningkat naik,"macam artis la plak kn"erk

iaitu....."biarlah rahsia"

Shoot1

Temanye "aku tengok matahari"

Shoot2

Bukan sakit tengkok ke hapeehhh Perhatian!!!..
ni adalah iklan ketiak "Nivea For Men kau la penyelamat ketiak aku"erkk

Nak gambar lagi?

next entry ada banyak lagi gambar yang akan aku saji...

Monday, December 19, 2011

Ghost Protocol Terbaik Dari Ladang



Assalamualaikum....


pasti ramai dah menonton ghost protocol di punggung atau panggung yang berdekatan bukan?
sudah pastinye kita boleh ramal,movie ni di panggung akan full house

jadi semalam,aku baru sahaja menonton ghost protocol
nak tahu jam berapa aku pergi tengok??jam 12.45 pagi perhhhh semua orang sudah tidur masa tu..

aiyoo...

aku nak buat kajian sikit tentang ghost procol sikit,sikit je...

Perlakon utama sudah semestinye Tom Cruise,yang membawak watak yang sangat baik
dalam movie ghost protocol..

dari masa ke semasa,ada je aksi yang mendebarkan"ayat mcm harem"
ad part2 yang paling best..


 part dua orang perempuan ni bergaduh.perhhh rasa macam geram plak aku tengok!!
dan antara sorang mati secara??.....


 Part dekat Parking kereta dekat mumbai!!..lagi dasyat dorang punye parking
maju sangat,Nak tahu apa yang best part ni..jangan lupa tonton


Aksi Tom Cruise semasa memanjat bangunan dekat Dubai,dengan gunakan sarung tangan
yang boleh melekat dekat cermin...

antara yang best jugak!!..
kalau tengok mesti rasa kita yang ada dekat atass tu...

Jadi,yang tak tengok lagi,haruss pergi ok!!..
rasanya tak membazir pergi tengok ghost protocol sebab berbaloi sangat dan puas hati...

5bintang...

Saturday, December 17, 2011

Doakan Kami Bahagia




Assalamuailakum...

Syukur sangat2 hari ni kita dapat bernafas lagi di atas muka bumi ini..
jap2 sebelum itu kita abaikan entry semalam dan lupakanumur aku ye...erkk..

tahniah Adie,anda akan dapat calon adik ipar yang sangat cute nanti
yeahhh suka tak suka tak?erkk

ok sebenarnya bukan jodoh kami bersama,jodoh warna baju kami je...erkk
kontrobasii air liur basi pui...


Gambar ni time kite orang g dinner dekat hotel mahkota tempoh hari,
kalau nak tahu kami berdua je masa tu...
"ok fine tipu aje"

buat ayie AKA Mohd Fikri,lupakan la adik adie ni..
adik adie dah pilih aku,dia cakap nama aku best Mohd Fekri 


wahh plak tetibe si daniel adie ni ade...
"temanye"kami memang mesra...adie cakap kau memang terbaik fiq!!..sekian..

p/s orite buat daniel adie,Ayie dan Adik Adie,ini Hanya gurauan sahaja,hope jangan kecik hati ye..lagi pun blog aku dah lama tak ade entry merepek macam ni erkk..

Friday, December 16, 2011

Pendedahan Eksklusif Umur Fiq Fikri Ahmad A.K.A Lelaki Geek




Assalamualaikum...

Umur baru 20tahun,tapi muka dah mcam bapak orang yang ada 2 orang anak..
pendedahan "Eksklusif" di blog Lelaki Geek."panasss"~


buat masa ni aku tak mampu jaga anak orang,yang aku mampu jaga anak kucing,anak ikan
dan sebagainye..

ramai tak percaya yang aku ni masih dara dan masih 20tahun..
masih muda dan remaja,paras rupa aku je nampak macam dah tua...

kalau keluar rumah,bawak anak saudara jalan2,orang akan cakap anak ke?
haissshhh penat nak terangkan dekat orang macam tu..

lepas ni aku keluar jalan2,nak letak banner dekat badan..
yang aku masih 20tahun,sambil lambaikan tangan ala2 miss world erkk...

Bukti yang sangat kuat
.
.

tengok muka aku masa darjah 6,mesti ada yang tak percaya sangat berbeza bukan?
aku tengok dah macam pakistan pun ada..

tengok tengok saya lahir 1991,kalau tak percaya aku tak tahu nak cakap apa..
erkk hantok kepala dekat dinding la macam tu...

mana IC baru?
next week baru buat..erkk sangat lambat..


Ni gambar masa form 5,gambar ni aku dah macam ahli politik pun ada
tengok la suci kan muka ku ini...

tiada misai,dan ada sedikit "perasa" janggut disitu...

Hope lepas ni Tak ada orang nak tanya umur aku berapa la ye..

aku ni muda,masih bujang dan kanak2 lagi,
walaupun 20tahun jangan nak umpan aku dengan gula2..


p/s Saya Mohd Fekri Bin Ahmad Masih 20tahun


Menanti Di Barzakh


Assalamuailaikum...

Semalam tak update entry sebab ketandusan idea erkk...
hati ni macam tebuka nak update entry lagu menanti di barzakh...


berulang2 kali aku dengar lagu ni,rasa seram pun ada....
dan Terasa sedih bila mengingat kan tentang diri kita yang tak cukup sempurna..




Apa kata kita ambil masa,dengar lagu ni sekejap....
bukan selalu nak dengar lagu macam ni...huk huk hukk  

"Allah berfirman dalam alquran"


"kullu nafsin zaaiqatul maut.." ertinya, setiap yang bernyawa itu pasti akan merasai kematian... 

Wednesday, December 14, 2011

Matluthfi & Anwar Hadi Version Budak2



Assalamuailaikum...


ada yang kenal matluthfi dan anwar hadi tak??dorang yang pamous
kacak lagi comel dorang ni...


hari tu aku main godek2 youtube,tetibe terjumpa satu video yang membuatkan aku
gelak sorang2..


video matlutfi dan anwar hadi version budak2..


mari  kita tonton video dekat bawah ni...


yang penting pasti terhibur...


aku tabik springgg dengan budak2 ni yang berani buat video
ala2 matlutfi dan  anwar hadi..sangat berani!!!...

masa aku tengok tu teruja,jugak tengok budak2 sekolah ni mampu buat video
macam ni...

kalau dapat kita tengok,budak2 ni meniru anwar hadi sama matlutfi..
bagi aku dorang ada cara dorang yang tersendiri..

tak salah meniru...
mungkin dorang nak jadi kan matlutfi dan anwar hadi sebagai idola"bukan pak dolah"

hope lepas ni dorang buat video yang lagi best...
dan gempak..

Tuesday, December 13, 2011

1st Time Baring Atas Rumput





Assalamuailaikum...


ok fine tajuk entry kali ni sangat best,1st baring atas rumput.....
best bukan??


kalau tak best tepuk tangan ramai2 erkkk...


gambar kali ni satu je aku masuk kan dalam entry ni...kalau masuk banyak berat katanye...


just shoot suka sakai pada hari sabtu lepasss,tajuk aku tu logik jugak,sebab aku tak pernah
baring atas rumput,


rasa diri ni sebergitu seksi...baring atas rumput sedang melihat bulan purnama bagai kan..

.
.
Sekian...

Monday, December 12, 2011

Hi Tea Bersama Blogger Pamous



Assalamuailaikum....

Selamat hari isnin,,kepada yang sedang berkerja dan

Bagi yang bercuti,sila baca blog aku!jangan nak tidur aje....

Entry hari ni sangat penting!!...

pemenang bersama penganjur"ayat skema abiss"


Pada hari sabtu yang lepas,aku telah dijemput ke hi tea Daniel adie yang berlangsung
Di mahkota hotel Melaka,sebab apa aku di jemput??

sebab aku la juara contets SISPA yang dianjur oleh Daniel adie tempoh hari...”Bongkak sikit”

Aku bersama Daniel Adie,blogger yang hampir2 pamouss tu


 Adie sampaikan Hadiah Kepada Khalila


 Adie Sampai Kan hadiah Kepada Aman Ibrahim

pemenang2 yang dapat hadir hanya 3orang sahaja,aku Khalila dari jauh datang ye “perak” dan Aman Ibrahim dari “Pahang”

yang tak dapat hadir,disebabkan ada urusan lain yang kena buat...

 Aktiviti Tak tahu nak buat ape...





dan majlis hi tea tersebut dimeriah kan dengan artis2 jemputan dari Melaka,
artis yang tidak kurang hebatnya..”artis rtm aje”katakan...

Artis tersebut ialah,Amir Naufal NA yang hampir tergenlam,abg Zizi artiss paling pamous,Johan,Ayie,Ijat,Afif,Qistina

  Antara makanan yang ada masa hi tea tempoh hari 

the best shoot




 dan hadiah yang dimenangi oleh setiap juara

kalau nak diikutkan banyak gambar aku nak masuk kan,ni dikira banyak la kan
nanti berat,tak ada orang nak masuk blog lelaki geek,lagi2 si abg zizi teettt..

Dan aku sangat gembira,dapat jumpa blogger yang lain,hope dorag happy la
Sebab aku juara katakan erkkk!!!...

Apa2 pun tahniah kepada semua pemenang..

Saturday, December 10, 2011

Header Tahun Baru



Assalamuailaikum...

seperti yang anda tahu,sebelum ni aku ada update entry pasal header baru aku..
nak tahu lebih lanjut sila click MUDAH..

Mudahkan??..
kali ni header aku tak nak putus2 badan,dan aku telah menerima nasihat
dari seorang pakar motivasi dari oversea...

nampak tak?pakar motivasi dari oversea pun baca blog aku,erkk

Header ni badan aku dah bercamtum kembali bersama kaki,
aku suruh mak aku jahit kan,supaya nampak kemas dan cantik bila di lihat...

dan ini la hasil header tahun baru aku yang sebenarnye..

Thursday, December 8, 2011

Kau Rasa Hotss!! Ke??



Assalamuailaikum...

tempoh hari photoshoot tema budak kampung sesat di bukit bintang
erkkk..."kampung boy sangat"

Bukit Bintang bukan bukit katil dekat melaka tu ye..
perhatian!!lorong ni aku sama si amir main masuk je...

jalan2 dekat BB nampak je tempat yang
best terjah.dan ni la hasilnye...
.
.
.

Shoot1

tukar selera gaya rambut lain sikit,ala2 mat skema...

Shoot2

Ketiak tak berbau,sebb tu kangkang besar2 sikit 

Shoot3

 Fav Shoot

Shoot4

Shoot5

Shoot6

puas hati?kalau tak puas hati jum lawan congkak!!
setakat ni aku dah banyak gambar yang dishoot oleh amir naufal NA ni...

aku rasa dia pun dah muak sama aku..
muntah darahhh..weii

Hope lepas ni amir lebih berjaya,dengan bidang yang dia minat ni kan
amin....

kalau mana2 yang nak tempah,boleh la Call Amir Naufal NA
di blog Berliau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...